A Marvel olyan filmeket és sorozatokat fog gyártani, amik nem részei a fő kánonnak

Az első ilyen fecske az Echo lesz, amelyhez nem kell majd fejből kenni-vágni minden egyes 2008 óta készült Marvel-produkciót.

Amilyen jól ment a 2008-as Vasember óta a Marvel Entertainment szekere, pont akkora pácban van most a Disney égisze alá tartozó szórakoztatóipari óriás. Egyes filmjeik és sorozataik igencsak alul teljesítenek: legutóbb például a nagy korszakhatárnak szánt A Hangya és a Darázs: Kvantumánia hasalt el a mozikban, és Nick Fury saját szériája, a Titkos invázió is eléggé harmatos lett. Egy nemrégiben nagy port kavart Variety-cikk rávilágított arra is, hogy a szerény bevételek miatt már a régi, időközben elhunyt Bosszúállók visszahozataláról folynak kétségbeesett tárgyalások a stúdió berkeiben.

Bajban a Marvel, elkeseredett lépésre szánhatja el magát a stúdió

Két közkedvelt karaktert is visszahoznának a halálból.

Tovább

 

A Deadline értesülései szerint a 2021-ben elindult Sólyomszem sorozat új spinoffja, az Echo, ami január 10-én indul a Disney+-on (és amelyben Maya Lopez egy siket indián bérgyilkost alakít), már a Marvel Spotlight nevű új divízió része lesz. Ide olyan filmek és sorozatok tartoznak majd,

amelyek ugyan szegről-végről kapcsolódnak a Marvel Cinematic Universe-hez, de nem kell előtte minden korábbi filmet és streaming sorozatot ledarálni, mert önmagukban is élvezhetőek.

Íme az Echo új trailere:

 

 

Ez a Marvel Spotlight „márkanév” azt is lehetővé teszi a Marvel számára, hogy a képernyőn „földhözragadtabb, karakterközpontúbb történetek” születhessenek, és ne legyen mindennek olyan grandiózus és kozmikus jelentősége, mint az épp soron következő Marvel-filmekben. Ezek szerint a Marvel főnökei végre rájöttek, hogy nem mindenkinek van ideje, energiája és kedve órákon át régebbi Marvel-produkciókat nézni csak azért, hogy képben legyen az aktuális újdonsággal...

(via Uproxx)