A világ legrosszabb filmje miatt háborognak a Netflix-előfizetők

Alaposan kiakasztotta a nézőket a Minden idők legjobb karácsonya című ünnepi romkom – annak ellenére, hogy jól ismert sztárok szerepelnek benne.

Mary Lambert (Kedvencek temetője 1. és 2., Megapiton kontra óriásaligátor) rendezésében

az Amerikai pite-filmekből ismert Jason Biggs, egyebek mellett a Boogie Nights és a Másnaposok sztárja, Heather Graham

és Brandy Norwood (a korábban egyszerűen Brandyként futó énekesnő) játszanak.

A sztorija nem túl eredeti, de elsőre nem is tűnik vészesnek. Két egykori főiskolai barátnő, Charlotte (Graham) és Jackie (Norwood) áll a középpontban, akiket a barátság helyett inkább a rivalizálás és az irigykedés köt össze. S miközben az utóbbi folyamatosan azt a képet sugározza magáról, hogy tökéletes az élete, amikor egy véletlen összehozza őket és párjaikat karácsonykor, előbbinek esélye nyílik rá, hogy bebizonyítsa az ellenkezőjét.


A Minden idők legjobb karácsonya (eredeti címén a Best. Christmas. Ever!) esetében az a nem túl gyakori helyzet állt elő, ami általában csak művészfilmekkel szokott megtörténni (és hát ez határozottan nem az), miszerint a kritikusok többre értékelték a nézőknél: a Rotten Tomatoes nevű kritikaösszesítő site-on ugyanis az alkotás 39 százalékon áll, miközben a nézői szavazáson csak 20 százalékon.

Forrás: Netflix


De a Netflix-előfizetők nemcsak csendben pontozták le a filmet, hanem a közösségi médiában is hangot adtak elégedetlenségüknek. „Ha egy 1-től 10-ig tartó skálát veszünk, az új Netflix-mozi, a Minden idők legjobb karácsonya minden idők legrosszabb filmje” – írta valaki a mű megtekintése után. Más ennél tömörebben fogalmazott: „A Minden idők legjobb karácsonya a Netflixen.

Nem. Egyszerűen csak nem”

– írta ki az X-re.

A legviccesebb azonban az a poszt, amelyikben egy illető azt firtatja, vajon alkalmazásban áll-e még az a személy, aki zöld utat adott ennek az értelmetlen filmnek.

Érdekes módon egyébként a Netflix magyarországi toplistáján a Minden idők legjobb karácsonya a harmadik helyen áll...


(via Unilad)

 

Ekkora hősök vagyunk

Megnéztük az IMDb szerint a világ 3 legrosszabb filmjét

Az önfeláldozás az egyik legfőbb emberi erény. Ezért – levéve az olvasók válláról a gyötrő terhet – saját szemünkkel akarunk megbizonyosodni róla, hogy valóban annyira alávaló-e az a három film, melyet az IMDb mozis portál közönsége szavazatarányosan a legrosszabbnak ítélt. (SPOILER: IGEN!!!)

Tovább