Befutott az első fotó a népszerű sci-fi sorozat új évadához

Az Emmy-díjra jelölt Severance továbbra is az Apple TV+-on lesz látható.

Idén év elején írtunk arról, hogy a megkezdődött a Különválás című Apple TV-s sorozat második évadjának a forgatása, most pedig az első promókép is befutott.

A Severance (ritkán emlegetett magyar címén: Különválás) című sorozatban Adam Scott egy olyan irodistát alakít, akinek egy visszafordíthatatlan eljárással különválasztották az otthoni és munkahelyi tudatát. Ez persze rengeteg titokkal és rejtéllyel jár, pláne, hogy egy olyan cégnél dolgozik, ahol még az alkalmazottak sem tudják, mi értelme a munkájuknak.

A sorozat első évadát még 2022-ben mutatta be az Apple TV+, és 2023 elején el is kezdődtek a második évad munkálatai, ám az író- és színészsztrájk kirobbanása után, májusban leállították, de idén év elején folytatódott a forgatás, és 2024 áprilisában be is fejeződött. Most pedig megérkezett az első promókép is, melyen

Adam Scott karaktere egy rakás luftballont visz a cég frusztrálóan steril folyosóin.

Hogy ünnepelnek-e valamit, vagy ez valami másról szól, egyelőre nem derül ki.

„Az ön Bentije biztos látta már ezt a képet.”

– olvasható a X-en megjelent kép fölött. Ezzel az Innies (Benti én) és Outies (Kinti én) kifejezésekre utalnak, amit a sorozathoz alkottak meg:

„Ez volt a legfurcsább dolog, amikor a sorozatot forgattuk, ezek az új szavak: Innies és Outies. Az egészet a semmiből találtuk ki. Aztán mikor kijött, az embereknek nagyon tetszett.”

- magyarázta Scott.

(via UPROXX, Variety)