Chris Pratt a holnapért küzd

Egyszerű középiskolai tanárként vállalkozik egy olyan misszióra, amelynek során az alienek hordáitól kell megmenteni az emberiséget. Nézd meg a The Tomorrow War teaserét!

A Chris McKay (LEGO Batman: A film) által rendezett sci-fiben időutazók érkeznek a jelenbe, hogy az alientámadások miatt magukkal vigyenek a jövőbe minden használható katonát és civileket is – hogy legyen egyáltalán jövő.

A Pratt által alakított Dan Forester magától jelentkezik, és egy briliáns tudós (Yvonne Strahovski A szolgálólány meséjéből) és saját elhidegült apja (J.K. Simmons a Whiplash-ből) oldalán küzd az emberiségért.


A projektet eredetileg a mozikban mutatta volna be a Paramount (nálunk a UIP-Duna Film), de a koronavírus-járvány miatt átkerült az Amazonhoz, így a hazánkban is elérhető Prime Video oldalán lesz látható július 2-tól.

A most nyilvánosságra hozott rövidke teaser tényleg csak afféle röpke bepillantás a The Tomorrow Warba, mivel még fél perc hosszú sincs. De láthatjuk benne Chris Prattet többféle helyszínen is vonulni a fegyverével, zordan nézni a kamerába, repülni egy nagyváros felett és szorult helyzetbe kerülni.


(via The Hollywood Reporter)