Elképesztő, ahogy Bradley Cooper tökéletesen átalakult Leonard Bernsteinné

Az internet népe csak ámul és bámul, ahogy mi is, hiszen mi is az internet népe vagyunk. A zeneszerző életéről szóló filmben a maszkmesterek egy teljesen más emberré változtatták Coopert.

Forog a Netflix Maestro című filmje, ami Leonard Bernstein, a West Side Story zeneszerzőjének életét és karrierjének három évtizedét mutatja be, középpontban a Carey Mulligan által alakított Felicia Montealegre színésznővel kötött házasságával. Eredetileg Steven Spielberg rendezte volna a filmet, de átadta a stafétát a Bradley Coopernek – ahogy Clint Eastwood tette a Csillag születikkel, ami egészen új szintre emelte az addigi színész karrierjét, hiszen az volt az első rendezése, és máris hihetetlenül nagy sikert ért el vele.

Ám Cooper nem csak rendezi, hanem a címszereplőt is eljátssza, és egy 30 évet átölelő történetnél bizony a maszkmestereknek is sok dolguk van. A fiatalabb Bernstein még Cooper egy műorral, ám idősebb változata már nyomokban sem tartalmazza a színészt. 

Ő itt Bradley Cooper:

Forrás: Netflix/Twitter

 

Ő pedig Leonard Bernstein:

Forrás: CBS Photo Archive/Getty Images

 

A Twitter telis-tele hüledező reakciókkal, teljesen érthetően. Ámuldoznak a fantasztikus maszkon,  Gary Oldman Churchilljéhez hasonlítják, és sokan már adnák is az Oscart Coopernek, no meg a maszkmestereknek.

A Maestro Spielberg, Martin Scorsese és Todd Haynes produceri munkálatai alatt készül, a forgatókönyvet Cooper Josh Singerrel együtt írta. A bemutató időpontjáról egyelőre nincs hír.

(Forrás: Independent)