Ezeket nézzük most a Netflixen

Nagyon rákattantak a magyarok A csókfülkére, mindhárom rész szerepel a toplistán.

Kíváncsiak voltunk, milyen filmekkel töltik a nyarat a Netflix hazai nézői. A legnagyobb tanulság: messze nem csak a friss és a saját gyártású produkciók pörögnek.

10. Az utolsó szerelmes levél

Egy újságírónő szerelmes levelekre bukkan az 1960-as évekből, és elindul felderíteni egy titkos kapcsolat rejtélyét. A Jojo Moyes regénye nyomán készített romantikus drámában Shailene Woodley alakítja a főszerepet.

9. A holtak nem halnak meg 

Jim Jarmusch zombikomédiáját már két éve bemutatták, de csak most, a Netflixnek köszönhetően jutott el a magyar közönséghez. A filmben elképesztő mennyiségű sztár tűnik fel, a három rendőr főszereplőt Bill Murray, Adam Driver és Chloë Sevigny alakítja, Tilda Swinton egy szamurájkard-forgató skót temetkezési vállalkozót játszik, de tiszteletét teszi még Rosie Perez, Steve Buscemi, Danny Glover, Caleb Landry Jones, Bálint Eszter, Selena Gomez, Iggy Pop, Tom Waits és a Wu-Tang Clan-vezér RZA is.

A Port kritikusa szerint „lassú, kényelmes  tempója, néha túlságosan is fanyar humora, szereplőinek már-már kabarészerű viselkedése és párbeszédei miatt nem ez lesz a nagy tömegek kedvenc zombifilmje, de

aki eddig is szerette Jarmuscht és kapható az ínyencségekre, az imádni fogja.”

8. A csókfülke 2.

A Netflix a 2010-es évek második felében a tinifilmek piacára is be akart törni, és a néhány jobban sikerült próbálkozás (Mindig csak talán, A fiúknak, akiket valaha szerettem) mellett becsúszott egy olyan film is, amit a kritikusok utáltak. Ilyen volt A csókfülke is, amely egyes vélemények szerint klisés és „nőgyűlölő”. Ennek ellenére folytatás is készült hozzá, amely már jobb fogadtatásban részesült.

7. Az utolsó titkos ügynök

A kormánya által megbélyegzett rejtélyes titkos ügynöknek vissza kell térnie Franciaországba, amikor a fia hirtelen egy nemzetközi terroristahálózat célkeresztjébe kerül.

A 60 éves Jean-Claude Van Damme nagy visszatérését a Port kritikusa szerint nem kell túl komolyan vennünk, ugyanis „akkor járunk a legjobban, ha minél alacsonyabb elvárásokkal közelítünk felé, mert lehet, hogy Az utolsó titkos ügynök jobb azoknál az akciófilmeknél, amiket az utóbbi években emberünk szakmányban gyárt (A túlélés ára, A kidobó, A sötét tengeren, Soha ne felejts!, Halálos meló), de nem változtat a tényen, hogy továbbra is a 2008-as, JCVD című önreflektív alkotás a legjobb, amit „nagy visszatérés” kategóriában produkált."

6. A csókfülke

Amikor a tinédzser Elle első csókja tiltott románchoz vezet az iskola legmenőbb fiújával, legjobb barátnőjével való kapcsolata kerül veszélybe.

5. Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül

K ügynök és J ügynök nyugdíjba ment. Vagy más okokból nem dolgoznak már az ügynökségnél – erre sajnos senki sem emlékszik. Szerencsére mindig van utánpótlás: H ügynök (Chris Hesmworth) és M ügynök (Tessa Thompson) szintén arra vállalkoztak, hogy felkutassák a Földre áltestben beszivárgó, és talán ártó szándékkal itt ragadó űrből jött idegeneket. Akit pedig felkutatnak, azt leleplezik: nincs olyan csáp, csőr, szarv, olló vagy egyéb végtag, nincs olyan zselés, kitinpáncélos, tömör vagy légnemű test, amely elrettentheti őket a munkájuktól, és különleges eszközeik bevetésétől…

4. Gyógyír szerelemre

Steven K. Tsuchida romantikus komédiájában Christina Milian egy énekesnőt játszik, akinek a magánélete és a karrierje is válságba kerül, ezért elvállal egy fellépést egy elegáns szigeten, ahol a volt vőlegénye éppen házasodni készül.

3. Az életteli Vivo

A Sony Pictures animáció részlege által gyártott filmben egy trópusi esőerdei emlőst, Vivót követjük, aki a kubai Havanna főterén lép fel utcazenészként, szeretett gazdájával, Andrés Hernándezzel. Kiderül, hogy Andrés sosem tudta kifejezni igazi érzéseit kedvese, Marta Sandoval iránt, mielőtt az Amerikába távozott, hogy zenei szupersztárrá váljon. Vivo küldetésévé válik, hogy eljuttassa Andrés Martának írt dalszövegét Marta Miamiban megrendezésre kerülő koncertjére.

2. A kis kedvencek titkos élete 2

A 2016-os A kis kedvencek titkos élete folytatásában az első részben megismert Max és Duke új kihívással szembesül, amikor gazdájuk, Katie megismerkedik egy férfival, akivel összeházasodnak, és gyermekük születik. A kis család a kutyákkal együtt vidékre kirándul, ahol Max megismer egy Kakas nevű juhászkutyát, akinek a segítségével talán legyőzheti a félelmeit. Eközben Gigi, akire indulásuk előtt Max rábízta a legkedvesebb játékát, megpróbálja kimenteni egy macskákkal telezsúfolt lakásból a szóban forgó játékot. Hógolyó szintén küldetésre indul: ő egy Hu nevű fehér tigriskölyköt akar kiszabadítani egy cirkusz fogságából.

1. A csókfülke 3.

A Netflix romkomtrilógiájának záró része egyből az élen nyitott. A történet az egyetem megkezdése előtti utolsó nyáron játszódik, és Elle-nek (Joey King) egy nagy döntést kell meghoznia. Az előző két részhez hasonlóan most is Vince Marcello ült a rendezői székben.