Itt a Johnny Depp/Amber Heard per első filmelőzetese

Négy hónappal az ítélet kihirdetése után már nézhetjük is az eseményeket feldolgozó filmet.

Szeptember 30-án debütál a Tubi nevű streamszolgáltatónál a kacifántos című Hot Take: The Depp/Heard Trial, amely Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási perét dolgozza fel. Depp szerepében Mark Hapkát láthatjuk kecskeszakállal, lófarokkal és napszemüvegben, Heardot pedig Megan Davis alakítja azokban a bizonyos sokat vitatott ruhákban.

A film előzetesében a per (amelyről a PORT.hu-n is sokat írtunk) legismertebb motívumai láthatók: Depp nemtörődöm viselkedése a tárgyalóteremben, Heard kimerítő kitárgyalása a közösségi médiában, sőt,

még James Francóra is utalnak, aki Heard tanúja lett volna, de végül sosem idézték be.

„Ez a Depp kontra Heard rágalmazási per első napja, és bár a rajongók mindkettőjüket támogatják, mégis az egyikük felé billen a szimpátia” – mondja egy tévériporter az előzetesben, utalva arra, hogy Johnny Depp számtalan szimpatizánsa messziről utazott a helyszínre, hogy letáborozzon a tárgyalóterem előtt. Az előzetes alapján a film nem csak a tárgylást, de az érintettek magánéletét is megmutatja, azokat a pillanatokat, amik a bíróságon kívül zajlottak.

A per idén júniusban zárult, amikor az esküdtszék megállapította, hogy Amber Heard szándékosan és rosszindulatúan rágalmazta Deppet a 2018-ban, a Washington Post véleményrovatában megjelent írásában, amelyben családon belüli erőszakot elszenvedő közéleti személyiségként azonosította magát.

Júliusban Heardék fellebbezést nyújtottak be az ítélet ellen,

szóval még az is lehet, hogy hamarosan készülhet a folytatás a Hot Take-hez.

Bár a Tubi Magyarországon nem érhető el, de a nagy sikerre való tekintettel hátha valamelyik itthoni platform átveszi majd a filmet.

(via Entertainment)