Itt a rossz idő? Nézd meg az új Netflix-filmet, amire a fél világ rákattant

Jennifer Garner a Családi csereberében négyzetre emelte a Hirtelen 30 poénjait, kilóra megvéve a kritikusokat és a nézőket is.

Emlékszünk még Jennifer Garner 2004-es filmjére, a Hirtelen 30-ra, amiben egy menőbb életről álmodozó tinilány hirtelen harmincéves üzletasszonnyá változik, akinek a lábai előtt hever a világ?

A színésznő majdnem 20 évvel később megismétli ugyanezt a sikerreceptet a Családi cserebere című testcserés vígjátékban is, ahol egy egész család élete fordul fel fenekestül – és most a fél világ ezt nézi a Netflixen!

 

 

A történet főszereplői, Jess és Bill Walker (Jennifer Garner és Ed Helms) mindent megtesznek azért, hogy a családjukat újra összekovácsolják, miközben a gyerekeik már egyre idősebbek, egyre önállóbbak és egyre távolabbra kerülnek tőlük. Amikor egy csillagvizsgálóban történő látogatás eredményeképp a család összes tagja testet cserél a másikkal (ideértve a kisbabájukat és a kutyájukat is!), mindannyiuk életének legfontosabb napján, vajon össze tudnak-e fogni a Walkerek, hogy jól végződjön a munkahelyi előléptetés, a főiskolai interjú, a lemezszerződés és a focimeccs?

Az IndieWire szerint  ez a testcserés vígjáték „hiánypótló”, Jennifer Garner ”nagyon szerethető a szerepében”, és a Netflix-előfizetőkre „már nagyon ráfért egy ilyen film a karácsonyi szezonban”. A The Hollywood Reporter pedig egyenesen odáig megy a dicshimnuszokban, hogy 

ez a legtökéletesebb film, amit a családdal együtt nézhetünk az ünnepek alatt.

(via IW.com & Hollywood Reporter)