Itt vannak a Netflix 2023-as filmpremierjei

16 új filmpremier dátumáról rántja le a leplet a Netflix ma közzétett videójában.

A januárt Az elveszett kutya premierje nyitotta, a hónap végén pedig Eddie Murphy és Jonah Hill társadalomkritikával megfűszerezett vígjátéka, A magadfélék érkezik.

A magadfélék; Forrás: Netflix

 

Tavasszal két jól ismert sztori is folytatódik: március elején a Luther: A lemenő nap göngyölíti tovább a díjnyertes sorozat történetét, a hónap végén pedig újabb rejtélyek (és persze bizarr helyzetek) közé csöppenhetünk az Adam Sandler és Jennifer Aniston nevével fémjelzett Gyagyás gyilkosság 2-ben.

Gyagyás gyilkosság 2; Forrás: Netflix

 

Nyáron jön Chris Hemsworth-szel a Tyler Rake: A kimenekítés 2, valamint a kormányzati összeesküvés után nyomozó Jamie Foxx, Teyonah Parris és John Boyega a Tyrone klónja. Női főszereplőkből sem lesz hiány: Gal Gadot egy kémtörténetben tűnik fel a Heart of Stone-ban, Jennifer Lopez pedig az évekkel ezelőtt elhagyott lánya segítségére siető bérgyilkosként tér vissza a The Motherben.

The Mother; Forrás: Netflix

 

Ősszel (októberben) érkezik Millie Bobby Brown kalandfilmje, a Damsel, novemberben pedig Nicole Kidman és Zac Efron romkomja, a Family Affair.

December elején Julia Roberts, Ethan Hawke és Mahershala Ali borzolja a kedélyeket a Leave the World Behind pszichothrillerben, a hónap végén pedig Zack Snyder érkezik a vadonatúj sci-fi történetével, a Rebel Moonnal.

Luther: A lemenő nap; Forrás: Netflix

 

Ezek mellett dokumentumfilmekkel (Pamela közelről, A legendás Bill Russel), romantikus vígjátékokkal (Nálad vagy nálam?, A Tourists’ Guide to Love, A Family Affair) és animációs filmekkel (A bűvész elefántja, Leo, The Monkey King, Chicken Run: Dawn of the Nugget) is készül a streamingóriás.


AZ ELVESZETT KUTYA – Január 13.

JUNG_E – Január 20.

A MAGADFÉLÉK – Január 27.

PAMELA KÖZELRŐL – Január 31.

JESSICA ÚTJA – Február 3.

A LEGENDÁS BILL RUSSEL – Február 8.

NÁLAD VAGY NÁLAM? – Február 10.

SZELLEM VAN A HÁZUNKBAN – Február 24.

LUTHER: A LEMENŐ NAP – Március 10.

A BŰVÉSZ ELEFÁNTJA – Március 17.

GYAGYÁS GYILKOSSÁG 2 – Március 31.

A TOURIST’S GUIDE TO LOVE – Április 27.

THE MOTHER – Május 12.

TYLER RAKE: A KIMENEKÍTÉS 2 – Június 16.

TYRONE KLÓNJA – Július 21.

HEART OF STONE – Augusztus 11.

DAMSEL – Október 13.

A FAMILY AFFAIR – November 17.

REBEL MOON – December 22.