Josh Brolin pucéran harangozza be az Odakinn második évadját

Az Amazon saját gyártású misztikus neowestern sorozata a Prime Video kínálatában érhető el.

Már forgatják az Odakinn című széria második szezonját, melyben Josh Brolin egy földjéért és családjáért küzdő wyomingi farmert alakít, akinek a mindennapi kihívások mellett természetfeletti problémákkal is szembe kell néznie. A forgatás szünetében készült róla egy meglepő fotó, amelyen teljesen meztelenül ül egy medence partján. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Josh Brolin (@joshbrolin) által megosztott bejegyzés


Brolin így ír a képről az Instagram-oldalán:

“Épp készülünk az Odakinn 2. évad egyik jelenetére. Most más irányba visszük a dolgokat: ez egy változó világ, és mindenre érzékenyen kell reagálnunk. Nagy ereje van a példának, ezért mi magunk is példák vagyunk. Nem szabadna fotókat posztolnunk az új évadból, de ez nem is a forgatás alatt készült, hanem amikor kint ebédeltünk a gyönyörű Santa Fe-i sivatagban.”

A szériát tavaly októberben vette át Brian Watkins-tól Charles Murray (Kemény motorosok).

Az új showrunner is azt ígéri, hogy 2022 áprilisában indult első évad után a második szezonra megújul az Odakinn.

Az eddigi nyolc részben az Abbott-családnak meg kellett küzdenie az egyik rokon eltűnésével, és azzal, hogy a szomszédos farm tulajdonosa ki akarta őket vásárolni a földjükből. Egy haláleset pedig tovább nehezítette a helyzetet, és a család nyugati legelőjén feltűnt egy titokzatos fekete gödör. Innen lép tovább az új évad. 

(via Deadline)