Majdnem 10 évvel a True Detective után újra együtt szerepel Matthew McConaughey és Woody Harrelson

Az Apple TV-n debütáló új vígjátéksorozatukban saját magukat alakítják, és egy fedél alá költöznek a családtagjaikkal együtt.

A True Detective két sztárja, Matthew McConaughey és Woody Harrelson ismét együtt lesz látható a képernyőn – ezúttal egy 10 epizódos új vígjátéksorozatban, amelyet David West Read készít, és ami az Apple TV+ kínálatába fog bekerülni.

McConaughey és Harrelson ezúttal saját magukat alakítják: családtagjaikkal együtt megpróbálnak összebútorozni McConaughey texasi farmján. Természetesen egy ennyire szoros kötelék alaposan próbára teszik a páros legendás barátságát. Az új soroazt mögött a Skydance Television áll (itt készült az Alapítvány sorozat is, szintén az Apple TV-re), az executive producerek Read, valamint valamint maga Harrelson és McConaughey lesznek.

 

Woody Harrelson és Matthew McConaughey már nem szomjasak a The Parrot bár nyitóbuliján, amelyet Idris Elba rendezett 2018-ban Londonban (forrás: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images)

 

Mint ismeretes, Matthew McConaughey és Woody Harrelson 1999-ben az Ed TV-ben, 2008-ban pedig a Hullámok ördögében játszottak együtt, majd 2014-ben szintén együtt szerepeltek az HBO mérföldkőnek számító krimisorozatában, a True Detective első évadában, mint Rust Cohle és Marty Hart, Louisiana állam rendőrségének hétpróbás nyomozói.

(via Variety)