Már most kedvezményesen előfizethetsz a Disney+-ra

Alig több, mint egy hónap van a streaming szolgáltató várva-várt hazai indulásáig.

Kétségkívül az év legjobban várt hazai streaming durranása a Disney+ eljövetele, és alig több mint egy hónap múlva már kurkászhatunk is a gazdag kínálatban: a streaming szolgáltatás június 14-én indul Magyarországon. A havi előfizetési díj 2490 forint lesz, ám ha rögvest egész évre fizetnénk elő, akkor két hónapot ingyen kapunk, mert 24900 forintba kerül. Ha ez nem lenne elég: most még olcsóbban letudhatjuk az éves előfizetést, mert előzetes regisztrációval 19890 forintot kérnek egy évért. 

Az exkluzív ajánlat június 26-áig érvényes, és 2022. június 13-a éjfélig, a Disney+ magyarországi bevezetéséig lehet előzetesen regisztrálni hozzá.

A legkecsegtetőbb tartalmak nyilván a Star Warshoz és az MCU-hoz köthetők, különösen, hogy utóbbi esetében a sorozatok nélkül már kevésbé érthetők a soron következő mozifilmek. A Disney komolyan veszi a magyar piacot, mert sorra készülnek a szinkronok, így gyaníthatóan már az indulásnál is kínálatuk egy jó része magyar nyelven is elérhető lesz.

Miket nézhetünk? Star Warsból A mandalóri (komolyan ez lett a magyar címe), Boba Fett könyve, az addigra debütáló Obi-Wan Kenobi minisorozat, az MCU történetfolyamából a WandaVízió, a Sólyom és a Tél Katonája, a Loki, a Sólyomszem, a Mi lett volna...? című rajzfilmsorozat, illetve a múlt héten véget ért Holdlovag – illetve a sorra érkező újdonságok, amiket végre mi is legálisan nézhetünk már a premier napjától.

Persze a filmeket is megtalálhatjuk majd a kínálatban, ahogy természetesen a Disney és a Pixar alkotásait is, többek közt a Lucát, az Encantót és a Szörnyellát. De nyilván ezeken túl is megannyi tartalom vár ránk, mint például a rendkívül sikeres saját gyártású vígjátéksorozat, a Gyilkos a házban, a Pam és Tommy limitált sorozat, a The Kardashians és a Királynők. Az előfizetők továbbá olyan ikonikus sorozatok évadjait is megtekinthetik, mint A Simpson család, A Grace klinika, a 9-1-1, vagy a Feketék fehéren” Mindezek mellett a National Geographic-tól a Jeff Goldblum világa, vagy akár az Oscar-díjas Free Solo - Mászókötél nélkül is elérhető lesz. Persze mindez csak a jéghegy csúcsa.

A felhasználók kiváló képminőséget élvezhetnek majd, akár négy párhuzamos streamen is, valamint – legfeljebb tíz eszközre – korlátlan számú letöltésre lesz lehetőségük, egyes műsorok esetén pedig beállítható az IMAX Enhanced funkció is. A felhasználók akár hét különböző profil közül is választhatnak. Köztük szerepel a gyerekbarát profil is, amely könnyű navigációt és az életkornak megfelelő, gyerekeknek szóló tartalmakat biztosít.

Hogyan lehet jelentkezni a bevezető ajánlatra?

  • Az érdeklődőknek a www.disneyplus.com weboldalon kell regisztrálniuk, ahol a teljes körű szerződési feltételeket is megtalálják.
  • Az indulás napjától, június 14-től, azok, akik regisztráltak, exkluzív ajánlat-linket kapnak.
  • Ez a bevezető ajánlat csak azok számára érhető el, akik június 13-a éjfélig, tehát még az indulás napja előtt előzetesen regisztráltak.

Forrás: Disney+

Képek: © 2022 Disney és kapcsolódó entitásai