Megvan A korona új Vilmos hercege

Családban maradt a szerep, a Károly herceget alakító Dominic West fia játszhatja el a második számú trónörököst.

A korona jelenleg is forgó ötödik évada már a kilencvenes években játszódik, a sztori várhatóan Károly és Diana válása, az azt megelőző kölcsönös hűtlenségek, András herceg és Sarah Ferguson botrányai körül forog majd, vagyis várhatóan Vilmos és Harry herceg is nagyobb szerepet kap majd. Előbbi Diane 1997-es halálos balesete idején még csak 15 éves volt, a sorozat alkotói pedig most bejelentették, hogy a herceget a Károlyt alakító Dominic West 13 éves fia, Senan West játssza majd.

A Variety értesülései szerint nem a nepotizmus esete forog fenn, mert az ideális jelöletet országos meghallgatások során keresték, Senan West castingvideóját pedig az ügynöke küldte be, így került a széria producerei elé. A debütálására azonban csak az évad utolsó pár epizódjában fog sor kerülni.

Diana, Károly, Harry és Vilmos 1991 októberében a Kanadába tartó királyi jacht fedélzetén (Forrás: Getty Images)

 

Diana hercegnőt Elizabeth Debicki (A nagy Gatsby, Tenet) alakítja majd (forgatási fotókon már láthattuk, hogyan fog kinézni), II. Erzsébetet az eddigi Olivia Colman helyett Imelda Staunton (Vera Drake, Harry Potter és a Főnix rendje), húgát, Margit hercegnőt pedig Helena Bonham Carter helyett Lesley Manville (Fantomszál, A vér földje) fogja játszani. Fülöp herceg ezúttal Jonathan Pryce (Trónok harca, A két pápa) lesz.

Nem Senan West az egyedüli, aki mostanában a saját szülőjével játszik együtt. Liam Neeson és a fia, Micheál Richardson a Made in Italyban, Tilda Swinton és lánya, Honor Swinton Byrne A szuvenír 2. részében alkottak filmes családot, Dominic Westtel pedig ez már másodszorra fordul elő: a The Pursuit of Love című BBC-sorozatban a lányát az igazi lánya, Martha West formálta meg.

Via: Variety