Megvan, hány évados lesz Rebecca Ferguson és Tim Robbins sci-fije

Az Apple TV+ posztapokaliptikus sorozata, A siló újabb két évaddal bővült – erről a főszereplőt alakító színésznő mesélt.

2024 márciusában fejeződött be A siló című sorozat második évadának forgatása, és most a főszereplőt alakító Rebecca Ferguson azt is bejelentette, hány évadra tervezik a szériát. A Hugh Howey regényfolyamán alapuló sorozat egy olyan jövőben játszódik, amikor az emberiség megmaradt tagjai egy közel 150 emeletes, földbe nyúló silóban élnek, mivel a külvilág lakhatatlan.

A siló első évadja egyszerre hozta az izgalmas világépítést, a karakterdrámát és a fordulatos cselekményt.

Ráadásul Ferguson mellett olyan sztárokat láthatunk, mint Tim Robbins és Common. Az első évad egy hatalmas csavarral zárult, és nagyon úgy tűnik, hogy ez még csak a jéghegy csúcsa.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Caro ? (@rebeccaferguson_fr) által megosztott bejegyzés

„Hiszem, hogy a sorozatnak vége lesz, és az is tudom, mikor. Hogy őszinte legyek, szerintem ez nem titok: a sztori három könyvből áll, és ez négy évadra lesz szétbontva. Hacsak nem jön közbe valami az Apple-nél, kijelenthetjük, hogy az első évad már lement, a második forgatását befejeztük, a harmadik és negyedik évadot pedig berendelték. Ez utóbbiakat egyszerre forgatnánk le, és ezzel vége is lenne”

– mondta Ferguson, aki a sorozat executive producere is.

Kritikánk a sorozatról

Akarsz látni egy igazán jó sorozatot Tim Robbinsszal és Rebecca Fergusonnal?

A siló egy feszes, disztópikus thriller, ami könnyedén lép a Lost nyomdokaiba, miközben új tartalommal tölti fel a rejtélyközpontú struktúrát.

Tovább

 

(via ScreenRant)