Olyan Pókember-sorozatot forgat Nicolas Cage, hogy eldobod az agyad!

Az Amazon Prime streaming platform Noir címmel élőszereplős szériában folytatja a Pókverzum franchise-t.

Ugye mindenki emlékszik még a 2018-as Pókember – Irány a Pókverzum című animációs filmre, és a 2023-ban mozikba került folytatására, a Pókember: A Pókverzumon átra? Ezekben történt, hogy Miles Morales összehaverkodott egy rakás másik Pókemberrel a Multiverzumból, akik között ott volt többek között Peter Parker, Gwen Stacy, egy beszélő malac és egy noir Pókember is.

Az utóbbi karakter hangját Nicolas Cage kölcsönözte eredetileg, de a legfrissebb hírek szerint el is játszhatja őt hamarosan a Sony, az MGM+ és az Amazon Prime új, élőszereplős tévésorozatában.

Forrás: InterCom

 

A Noir címen futó széria már 2023 februárja óta készül, Amerikában az MGM+, globálisan az Amazon Prime Video fogja sugározni. Nicolas Cage egy öreg és szerencsétlen magánnyomozót alakít majd az 1930-as évek New Yorkjában, aki kénytelen számot vetni a múltjával, és azzal a tudattal, hogy ő város egyetlen szuperhőse.

Forrás: Getty Images

 

A sorozatot Oren Uziel és Steve Lightfoot készíti, közösen a két animációs filmet kiagyaló Phil Lorddal, Christopher Millerrel és Amy Pascallal, akik ezúttal executive producerek lesznek. Ez már a második Marvel-szuperhősös Sony-projekt, ami az Amazonon debütál: korábban már bejelentették, hogy készül egy Silk: Spider Society című sorozat is, Angela Kang showrunnerrel. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy az Amazon milyen további Marvel-karaktereket fog még szerepeltetni, csak annyi biztos, hogy a Sony jelenleg több mint 900 olyan karaktert birtokol, akil valamilyen módon a Pókember franchise-hoz kapcsolódnak.

(vai Variety)