Pucér szinglik hírhedt párkereső show-jával támad az HBO

Már a Max kínálatában is elérhető a Naked Attraction, ahol tényleg csak a trailerben takarják ki a melleket, fenekeket és egyéb intim testrészeket.

Nagy-Britanna híres-hírhedt pucér társkereső műsora, a Naked Attraction, amiből eredetileg a Channel 4 forgatott le 7 évadot, a múlt héten szépen csendben bekerült a Max streaming szolgáltatásba is. Ez a műsor azzal lett ismert, hogy tényleg csak a trailerben takarja ki a melleket,  a fenekeket és egyéb intim testrészeket.

 

 

A műsor minden egyes epizódjában egy-egy játékos veti szó szerint górcső alá a hat potenciális randipartnerét, akiknek a teljesen meztelen testét vizslatva kell döntést hoznia arról, kivel fog a végén ruhában elmenni egy randevúra.

A trükkös csavar a procedúrában az, hogy a jelöltek testrészei csak fokozatosan vehetők szemügyre – az arcok vannak például a lista legvégén. Amikor ráadásul már csak két potenciális randipartner marad, akkor viszont már az addig csak mindenkit lefitymáló játékosnak is elő kell állnia a farká... vagyis a farbával, és le kell vetkőznie anyaszült meztelenre!

A Maxon látható epizódok cenzúrázatlanok, de mindegyik elején figyelmeztetés szerepel: A következő műsorszámot kizárólag érett közönségnek szánjuk. Teljes frontális meztelenséget, közönséges nyelvezetet és az emberi testről szóló, őszinte beszélgetéseket tartalmaz.

Az amerikai nézők még csak most kezdenek belebotlani ebbe a reality sorozatba, ami bármiféle trailer és médiafelhajtás nélkül jelent meg. Egyesek szerint

„ez a legőrültebb sz*rság, amit valaha láttam a tévében”

Mások szerint viszont nagyon is fontos, hogy a nézők végre mindenféle emberi testeket lássanak a képernyőn, ne csak a média által eléjük tolt, tökéletesre fotosoppolt nőkét és férfiakét. A brit tévékritikusok viszont már egyáltalán nem voltak ilyen megengedőek a műsorral, és többen is elmarasztalták a Naked Attractiont, mert szerintük még nagyobb mélységekbe löki a társkereső műfajt, mint bármi korábban, mivel

ez a leghülyébb randishow a tévében.

A brit tévénézőktől egyébként több mint ezer panasz érkezett a Naked Attractionben látható meztelenséggel kapcsolatban, de végül a bejelentéseket kivizsgáló médiahatóság úgy döntött, hogy a kifogásolt jelenetek „a műsor kontextusában indokoltak voltak”.

Természetesen megkérdeztük a Warner Bros Discovery magyarországi képviselőjét arról, hogy vajon a Naked Attraction bekerül-e a Max Magyarországon elérhető kínálatába is, és ha igen, mikor – de még nem derült ki a meztelen igazság, azaz nem kaptunk hivatalos választ.

(via Hollywood Reporter)