Sorozatban tér vissza a bérgyilkos házaspár

Mr. és Mrs. Smith története az Amazonon kap új feldolgozást, főszerepben két felkapott színésszel.

Sorozat készül Brad Pitt és Angelina Jolie 2005-ös filmje, a Mr. és Mrs. Smith nyomán. Az egymás kiiktatására szerződtetett bérgyilkos házaspár történetét nem először próbálják átültetni a képernyőre. (A film magánéleti okokból is emlékezetes: Pitt és Jolie a forgatáson jöttek össze, később össze is házasodtak.) Korábban az eredeti író (Simon Kinberg) és rendező (Doug Liman) is megpróbálta eladni az ötletet, le is forgattak egy pilotot Martin Henderson és Jordana Brewster főszereplésével, de a projekt nem kapott zöld utat. A Fox fejesei ezután egy filmes rebootban gondolkodtak, de az a terv sem jött össze.

A mostani verziót az Amazon rendelte meg, és a készítők névsora alapján valószínűleg nem fogunk majd csalódni a végeredményben. A férfit a Childish Gambinóként is ismert Donald Glover, az Atlanta sorozat főszereplője és kreátora, a nőt a kultikus brit széria, a Fleabag alkotója és főszereplője, Phoebe Waller-Bridge alakítja.

Donald és Phoebe a világ legtehetségesebb alkotói és előadóművészei, ők az igazi álomcsapat”,

nyilatkozta a hírt bejelentve Jennifer Salke, az Amazon Studios vezetője.

A páros az Atlantát és a Fargót is jegyző Francesca Sloane-nel közösen készíti a szériát, és ha minden jól megy, jövőre már láthatjuk is a megfelelő platformokon.