Sylvester Stallone visszatér, hogy kiossza a pofonokat – ELŐZETES

Befutott a Tulsa King 2. évadjának előzetese, és nagyon úgy fest, hogy a Tábornoknak nem lett könnyebb dolga szedett-vedett bűnszervezetével.

A Paramount+ szériájában Sylvester Stallone alakítja Dwight Manfredi-t, a Tábornokot, egy volt maffiafőnököt, aki új bűnszervezetet épít ki Oklahomában, ám nem könnyű a feladathoz megfelelő embereket találni. Ráadásul a Tábornok még a régi iskola embere:

„Semmi sem oldja meg úgy a konfliktusokat, mint egy kiadós pofon.”

– mondja az előzetesben.

A második évad hivatalos szinopszisa így szól:

„Dwight és csapata tovább építi és védi növekvő birodalmát Tulsában, de idővel kiderül, hogy nem ők az egyetlenek, akik igényt tartanak a területre. A Kansas City-i maffia és egy befolyásos helyi üzletember fenyegetése miatt Dwightnak egyszerre kell óvnia a családját és a csapatát, miközben mindent kézben tartania. Ráadásul még mindig vannak befejezetlen ügyei New Yorkban is.”

Ez is érdekelhet

5 dolog, ami miatt a Tulsa King is van olyan király, mint az Oscar

Sylvester Stallone a régi kultfilmjében és az új sorozatában is egy olyan maffiózót alakít, aki él-hal a divatos dolgokért, néhány szép szóval és pár pofonnal mindenkit meggyőz a maga igazáról, a lányával viszont nehezen találja a közös hangot...

Lássuk!

 

A Tulsa King 2. évadja szeptember 18-án indul a SkyShowtime-on.

(via The Hollywood Reporter)