Új netflixes thrillerrel jön Ben Affleck és Matt Damon

Affleck rendez, Damon főszerepel.

A két ősrégi barát és kolléga, Ben Affleck és Matt Damon ismét együtt dolgoznak, ezúttal a Netflix számára készítik el az Állatok (Animals) címen futó krimithrillert.

Fotó: Tim Mosenfelder / Getty Images

 

Affleck ezúttal kamera mögött marad, ellentétben a korábbi együttműködésükkel, az Air – Harc a legendáérttal, amelyben Damon a Nike vezetőjét, Sonny Vaccarót alakította, Affleck pedig a Nike alapítóját, Phil Knightot. Az Airhez hasonlóan ez a projekt is Affleck és Damon Artists Equity nevű cégének gyártásában készül, amelyet 2022-ben alapítottak azzal a céllal, hogy a nyereséget ne csak a színészkollégákkal, hanem a többi stábtaggal is megosszák. A forgatás márciusban kezdődhet Los Angelesben, ha minden a tervek szerint alakul.

A Connor McIntyre által írt és Billy Ray által átdolgozott film egy polgármesterjelöltről és feleségéről szól, akiknek a fiát elrabolják. A házaspárnak, akiket rengeteg politikai és egyéb ellenség vesz körül, nincs más választásuk, mint bepiszkolni a kezüket, hogy megmentsék a fiukat. A projekt egyébként több címen is futott - The Animals of Los Angeles és Be Gentlemen -, mielőtt az Animals mellett döntöttek.

Affleck az Airen kívül korábban olyan filmeket jegyzett rendezőként, mint az Oscar-díjas Az Argo-akció, a Hideg nyomon, a Tolvajok városa és Az éjszaka törvénye.

via: Variety