Új streaming szolgáltató indul

A SkyShowtime-ot a Comcast és a ViacomCBS indítja: a közös Video-on-Demand platformon a Sky, az NBCUniversal, a Universal Pictures, a Peacock, a Paramount+, a SHOWTIME, a Paramount Pictures és a Nickelodeon prémium és saját eredeti tartalmait streamelhetjük.

A SkyShowtime több mint húsz európai országban lesz elérhető Közép-Kelet-Európában (Albániában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Csehországban, Észak-Macedóniában, Horvátországban, Koszovóban, Lengyelországban, Magyarországon, Montenegróban, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában és Szlovéniában), Spanyolországban, Andorrában, Portugáliában, Hollandiában, Dániában, Finnországban, Svédországban és Norvégiában.

Az új szolgáltatást 90 millió háztartás számára tervezik elindítani. A SkyShowtime filmekkel és saját gyártású sorozatokkal érkezik, a gyerek- és családi műsoroktól a legfontosabb franchise-okon és premiereken át a helyi gyártású, dokumentum- és egyéb műsorokig. Az új SVOD szolgáltatás a hatósági jóváhagyásoktól függően várhatóan 2022-től indul. A SkyShowtime több mint 10 ezer órányi szórakozást kínál majd.

Forrás: Red Lemon Media


„A SkyShowtime elindításával egyedülálló lehetőségünk nyílik arra, hogy

globális tartalomgyárunkat hasznosítva ezekben az országokban rövid idő alatt nagy léptékben hozzunk létre vonzó streaming szolgáltatást,

egy átgondolt, többfázisú stratégiai befektetés révén” – mondta Raffaele Annecchino, a ViacomCBS Networks International elnök-vezérigazgatója.

„Az NBCUniversal, a Sky és a ViacomCBS egyedülálló tartalmaira építve a SkyShowtime ezekben az európai régiókban igazán vonzó kínálatot vonultat fel a családok minden tagja számára, erős márkaismertséggel” – tette hozzá Dana Strong, a Sky csoport vezérigazgatója. Az Egyesült Államokban tavaly nyáron indult Peacock eredeti tartalmait egyébként ide kattintva nézhetjük át.


(via Red Lemon Media)