Újabb sztárt igazolt le a Vaják előzménysorozata

Jason Moma mellett Jodie Turner-Smith is biztos befutó a készülő The Witcher: Blood Origin stáblistáján.

Tavaly szeptemberben derült ki, hogy a Trónok harca és az Aquaman izomkolosszusa, Jason Momoa lesz az egyik főszereplője The Witcher: Blood Origin címen futó Vaják előzménysorozatnak, ami az eredeti széria régmúltjában, 1200 évvel korábban fog játszódni. A szupertitkos projekt szereplőgárdája most egy újabb híres színésszel bővült ki: a Queen & Slim tévésorozat sztárja, Jodie Turner-Smith kapta meg Éile szerepét. Ő egy kecses harcosnő, akit „az istennő hangjával áldottak meg”, ám elhagyta a klánját, és feladta a Királynő (valószínűleg egy elf uralkodóról van szó) védelmezését is, hogy nomád vándorzenészként azt az utat kövesse inkább, amit a szíve diktál neki. Csakhogy a Szférák Együttállása mégiscsak arra kényszeríti, hogy térjen vissza a harcosok útjára, és álljon bosszút valamiért, amivel törleszthet egy régi tartozást.

Jodie Turner-Smith az Amazon Mad Dogs című tévésorozatánaj Wes Hollywood-i bemutatóján, a SilverScreen Theaterben, 2016. január 20-án (Photo by Tibrina Hobson/WireImage)

 

Blood Origin a Netflix tervei szerint azokat a grandiózus, múltbéli eseményeket regéli majd el 6 epizódban, amely bemutatja az elfek történelmét és az emberek kontinensen való megjelenését. De ebből a sorozatból ismerhetjük majd meg az első szörnyvadász vaják történetét is. Jason Momoáról továbbra sem tudni pontosan, kit fog alakítani – a rajongók egyik fele az első vajákra tippel, a másik csoport pedig egy pletyka alapján úgy gondolja, az izomhegy színész egy Fjall nevű harcos lesz, aki egy Éile-vel rivalizáló klán tagja, így könnyen lehet, hogy a két karakter meg is fog küzdeni egymással. A sorozat showrunnere Declan de Barra, az executive producere Lauren Schmidt Hissrich lesz. (via NME)