Zenészek is csatlakoznak Scorsese új filmjéhez

A 200 milliós produkcióban DiCaprio, De Niro és Jesse Plemons is szerepel.

A Porton is írtunk már arról, hogy folyamatosan bővül Martin Scorsese új, az Apple TV+-re készülő filmjének szereplőgárdája. A David Grann tényregényén, a Megfojtott virágokon alapuló Killers of the Flower Moon főszerepét eredetileg DiCaprio játszotta volna, de a színész jelezte, hogy már unja a hősfigurákat, és inkább a Robert De Niro által megformált gonosz gyilkos unokaöccsét alakítja majd. Helyét az a Jesse Plemons vette át, aki Az írben már dolgozott együtt Scorsese-vel, azóta pedig olyan filmekben szerepelt, mint A Pentagon titkai, az Alelnök, az Éjszakai játék vagy A befejezésen gondolkodom.

Most pedig újabb, igaz kevésbé ismert színészek csatlakozását jelentették be. William Belleau (Alkonyat - Napfogyatkozás) és Louis Cancelmi (Az ír, Boardwalk Empire - Gengszterkorzó) mellett két Grammy-díjas énekes-dalszerző, Jason Isbell és Sturgill Simpson (A holtak nem halnak meg) is szerepelni fog a filmben.

A sztori 1921-ben, Oklahomában játszódik, ahol az oszázs indián törzs közel 200 tagját gyilkolták meg a földjeik alatt húzódó óriási olajkészlet miatt. Belleau egy olyan oszázs farmert alakít majd, akit szoros szálak fűznek a Burkhartékhoz, DiCaprio karakterének családjához. Cancelmi egy helyi szélhámost, Burkhart egyik barátját játssza majd, Isbell, aki itt debütál színészként, pedig a család egyik ellenségét. A másik zenész, Sturgill Simpson a hírhedt rodeóbajnok és alkoholcsempészt, Henry Grammert kelti majd életre.

via: Deadline