Áprilisban jön a Netflix saját gyártású animációja – itt a mókás trailer hozzá!

A viccesen megrajzolt The Willoughbys főszereplője négy gyerek és a dadusuk, akik hatalmas kalandokba és bajba keverednek.

Április 22-én debütál a Netflix saját gyártású, egész estés animációs filmje, a . A streaming szolgáltató semmit sem bízott a véletlenre: egyfelől olyan ismert sztárok kölcsönzik a szereplők hangjait, mint Terry Crews, Martin Short és Ricky Gervais, másfelől a rajzfilm küllemre egy az egyben olyan, mint a Derült égből fasírt és a folytatása. Az utóbbi persze nem véletlen, hiszen a The Willoughbys rendezője és a Derült égből fasírt 2 rendezője ugyanaz a személy, Kris Pearn, aki korábban olyan animációs filmeken dolgozott animátorként és storyboard artistként, mint a Nagyon vadon 1-2, a Vigyázz, kész, szörf!, a Kalózok! A kétballábas banda és a Shaun, a bárány. Íme az új rajzfilmjének trailere:

A történet négy testvérről szól, akik miután sikeresen elintézik, hogy a szüleik elmenjenek egy gyilkos túrára mindenféle távoli, egzotikus országokba, magukra maradva diadalittasan birtokba veszik a házat. Ám a nagy vigadalom nem tart sokáig, mert először csak egy különc bébiszitter toppan be, aztán vizsgálódni kezd a kölykök után egy furcsa kormányügynökség is, amelynek fekete zakós és fekete autós emberei a szülői felügyelet nélkül maradt gyerekekre vadásznak! A négy testvér és a dadus tehát különbékét kötve árkon-bokron át menekülni kezdenek, belecsöppenve egész addigi életük legveszedelmesebb kalandjába, amely során természetesen a családról alkotott korábbi véleményük is megváltozik... A rajzfilm a népszerű amerikai gyerekkönyvíró, Lois Rowly regénye alapján készült – tőle egyébként már Az emlékek őrét is megfilmesítették korábban. (via Collider)