A kannibált alakító Mads Mikkelsennek megváltoztak az étkezési szokásai

Szerencsére nem úgy, ahogy az a fentiekből következne…

A dán színész 2013 és 2015 között három évadon keresztül formálta meg a sorozatgyilkos Hannibal Lectert a Hannibal című szériában, amelyben a konyhaművészet épp akkora fontosságra tett szert, mint a gonosztettek, hiszen a főhős rendre különleges módokon tálalta fel áldozatait. Sőt a perverz férfi mindig hatalmas sértésnek vette, ha a gyanútlan vacsoravendégek nem értékelték eléggé gasztronómiai teljesítményét.

Egy Reddit-es „kérdezz-felelek” eseményen azonban kiderült, hogy Mikkelsen nem épp egy method actor, hiszen a privát életében egyáltalán nem kamatoztatja a Hannibal konyhájában tanult fogásokat – mármint ami a kifinomult konyhaművészetet, nem pedig az emberhús feldolgozását illeti. Sőt: a dolog a valóságban épp az ellenkezőjét eredményezte.

Mikkelsen a sorozatban. Forrás: AXN

 

A jelek szerint ugyanis a színész úgy besokallt attól, hogy a szériában annyit kell a konyhában sürgölődnie, hogy saját bevallása szerint civilben inkább elhozza az étteremben elkészített fogásokat. Bár az is lehet, hogy csak így akarta leszerelni azt a rajongót, aki meg akarta hívatni magát hozzá vacsorára, hogy így csekkolja, milyen az, amikor a valóságban kamatoztatja a kifinomult konyhaművészeti fogásokat.

A sorozat keretein belül azonban Mikkelsen akár már holnap szívesen visszatérne a konyhába.

„Száz százalékig érdekelt vagyok abban, hogy még több Hannibal-epizód készüljön.

Bármilyen őrült dologba is vezesse Bryan (Bryan Fuller ötletgazda – a szerk.) a figurát” – mondta a sztár, aki korábban már célozgatott rá, hogy lát reményt a folytatásra, és Fuller mindig dolgozik valami új ötleten. Az alkotónak ideje mindenesetre lenne a Hannibal-folytatás megírására, hiszen a közelmúltban három másik sorozat alkotói gárdájából is távozott, köztük a Star Trek: Discoveryből és az American Godsból.


(via DigitalSpy)