A Szomszédok után újra sorozatszerepet vállalt Ábel Anita

A színész a TV2 új szériájában lesz látható.

A Blikk fedezte fel, hogy a Szomszédok egykori Julcsija, azaz Ábel Anita 23 évvel a kultikus teleregény után, amely ismertté tette, ismét egy fikciós produkcióban lesz látható. A színésznő korábban csak A mi kis falunkban vállalt egy epizódfeladatot 2019-ben.

A TV2 cégcsoport programigazgatója, Fischer Gábor még júliusban, az Indexnek adott interjújában beszélt arról, hogy új sorozat indul a csatornán Hazatalálsz címmel egy horvát licenc alapján, de akkor még a szereplőkről semmit nem árult el.

„Maga a történet egy kicsit a dráma és a humor keveréke – egy olyan férfiról szól, aki a saját életében és a társadalomban is nagy mélyrepülésben van, de mivel olyan karakter, akinek van igazságérzete, és hajlandó küzdeni, ebben a nehéz helyzetben is hőssé válik, amihez az is fontos, hogy megtalálja a szerelmet. Úgyhogy egy picit romantikusabb sztori áll majd a történetmesélés középpontjában.”

A hírt Ábel Anita még nem kommentálta, de a TV2 megerősítette a Blikk értesüléseit. A lap arra is felhívja a figyelmet, hogy Ábel tavaly decemberben, a Blikk+Győző című műsorban azt nyilatkozta, hogy számára már csak hobbi a színészet, és a tévézés lett a hivatása. Az, hogy mégis feltűnik egy sorozatban annyira mégsem meglepő, mert a Life TV, ahol Ábel az Ébredj velünk! című reggeli műsort vezette, megszünteti a műsorgyártást, így a színésznő munka nélkül maradt volna.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Anita Ábel (@abel.anita) által megosztott bejegyzés

A forgatás a hírek szerint már el is kezdődött.

Via: Blikk