A Város Királynői – A milliókat elszóró csajok nemcsak ellenszenvesek, de unalmasak is

Hiába villogtatják állítólagos vagyonukat A Város Királynői - The Real Housewives of Budapest szereplői, és hiába keverednek egymással műkonfliktusokba, az egész végtelenül unalmas, hiszen semmilyen tartalom nincs mögötte.

A TV2 nemrég megcsinálta a Kőgazdag fiatalokat néhány prosztó hülyegyerekkel, amit az első hányingerrel kevert borzongás levonulása után szerintem senki sem nézett, de az RTL-nél azt mondták, ilyen nekik is kell, és összerakták saját műsorként a Kőgazdag libákat, akarom mondani A Város Királynői - The Real Housewives of Budapestet. Annyi könnyítésük volt, hogy a hét szereplőből kettő már saját műsorukban szerepelt, a többieket pedig nem tudom, honnan szedték össze. Mivel szeretünk veszélyesen élni, belenéztünk a műsorba, amiről azóta sem tudjuk, kiknek és miről szól. Megrázó élmény volt.

Forrás: RTL Sajtóklub

 

Szóval adott hat harmincas-negyvenes nő, meg egy furcsa ötlettől vezérelve az egyikük anyukája, aki két dolgot csinál, igazat ad a lányának és tátott szájjal néz. A „real housewives” közül szinte senki nem feleség, sőt, vezérmotívum, hogy hiába gazdagok és szépek, nincs pasijuk, az egyikük pedig nyilván nem gazdag, ha rendre a görög pasija hitelkártyáját használja.  Nos, miután a lányok elmondják, hogy milyen sok pénzük és milyen drága dolgaik vannak, úgy csinálnak, mintha barátnők lennének. Nagyon sokszor látjuk őket Gucci, Fendi és egyéb zacskókkal megpakolva, a kamera kényszeresen zoomol rá az órájukra és az ékszereikre, illetve megtudjuk, hogy ha táskát veszel, akkor az csak Hermes lehet, és minden nő annyit ér, amennyit költenek rá, és jöhet a dráma. Ami színtiszta őrület!

Merthogy Kalmár Paulina kénytelen volt lefújni az esküvőjét, erre mit csinál az állítólagos barátnője? Szécsényi Violetta aznap tartja a szülinapi buliját, amikor a barinője esküvője lett volna, ami ugyan le lett fújva, de ez akkor is halálos bűn, vagy valami hasonló. Paulina és édesanyja, aki szintén Paulina, Európa első relaxációs vakarással foglalkozó szalonját irányítják - nem elírás, tényleg körömmel vakarásról van szó! – fújnak Violettára, de elmennek, a fiatalabbik Paulina pedig a menyecskeruháját veszi fel, hogy csak rá figyeljenek a bulin. A „buli” egy étteremben van, ahol ezért mindenki vágja a pofákat, beleértve a négy másik lány. A Cápák közöttből hozott Apró Anna befektet, magánrepülője van, de magányos, és eddig nem sok vizet zavart, a Konyhafőnökből megismert Czeglédi Laura pedig próbál mindenkivel barátságos lenni, de azért van egy határ – és ők ketten még viszonylag szimpatikusak is voltak. Viszonylag!

Forrás: RTL Sajtóklub

 

A nyilvánvalóan a szerkesztők által megírt és generált műkonfliktust kissé értetlenül nézi a pénzügyi tanácsadó Solomon Zsuzsanna, aki nyitott házasságban él kanadai pasijával, Micheller Mónika, aki a már emlegetett görög pasija pénzét költi, pedig idült vigyorral bámul mindent és mindenkit, mert ő egy party animal, még akkor is, ha nincs party. Party tényleg nincs,

a lányok legvadabb pillanata az, amikor a bérelt limuzinban szelfiznek,

mint az átlag amerikai gimnazisták a szalagavató előtt. A lányok annyira azért eddig nem taplók, hogy a cringe faktor miatt nézzük a nyávogásukat, merthogy eddig értelmes dolgok nem csináltak, olyan pedig aligha lesz ebben a kicsi, de elfuserált országban, aki azért nézi majd a műsort, mert követendő példát lát bennük. Errefelé ugyanis pártállástól függetlenül nem szokás szeretni a pénzükkel hivalkodó, elkényeztetett és pökhendi nőket.

Tény, hogy Apró Anna és Czeglédi Laura eddig nem csinált semmi olyat, ami kifejezetten gáz lett volna rájuk nézve,

de borítékolható, hogy a többiek szép lassan lehúzzák őket is a saját szintjükre.

Ami a következő rész beharangozója szerint némi medencébe lökdösést és pezsgővel leöntést hoz majd, ami ugyanolyan megrendezettnek és műnek hat, mint a „pont az én nagy napomra szervezted a szülinapomat” konfliktus. Ami persze jelentheti azt, hogy az a bizonyos cringe faktor jócskán megemelkedik, de arra nem tennék nagy pénzt, hogy ezek a csajok ennél sokkal jobban lejáratnák magukat, pedig akkor legalább egy kicsit izgalmasabbá válna a műsor, de pont az egész megrendezettsége és a mindenfajta spontaneitás ordító hiánya öli meg az egészet.

Értékelés: 3/10