Az ifjú Sheldon fináléja egy hatalmas csavarral az egész szériát átértelmezte

A spin-off visszamenőleg adott új értelmezést az Agymenőknek is. SPOILER!

Nemrég ért véget a nagy sikerű sitcom, az Agymenők spin-off sorozata, Az ifjú Sheldon, amely 2017 óta futott a CBS-en. Korábban a PORT is hírt adott arról, hogy az évad- és sorozatzáró fináléban ismét felbukkan a idős Sheldon, Jim Parsons, valamint az Amy Farrah Fowlert alakító Mayim Bialik is. Arra viszont valószínűleg egyik rajongó sem számított, hogy a cameóval az egész szériát és az Agymenőket is újraértelmezik.

Forrás: CBS

 

Az történt ugyanis, hogy kiderült,

a hét évadon tartó Az ifú Sheldon valójában emlékirat, melyet az idősebb Sheldon ír

– ezért Parsons a széria narrátora. Ezt a húzást imádták a nézők, és kiemelték, hogy ez magyarázatot ad számos dramaturgiai hiányosságra mind Az ifjú Sheldonban, mind pedig az Agymenőkben. Az egyik rajongó kiemeli, hogy ezzel tökéletesen megmagyarázták a „megbízhatatlan elbeszélő” pozícióját, más valaki pedig azt emelte ki, hogy mivel Sheldon már egy olyan élethelyzetből írta meg a memoárját, amikor gyerekei vannak, saját fiatal énjét is jobban érti. Ugyanis az is kiderül a fináléból, hogy Amynek és Sheldonnak már van két gyermeke.

Steve Holland, a sorozat társ-rendezője így beszélt arról, hogy mennyire könnyű volt rábeszélni a két színészt a cameóra:

„Mindketten nagyon lelkesek voltak. Jim persze része volt a sorozatnak: ő az egyik producer és a narrátor. Mayim meg azt mondta: »Mondd, mit csináljak, odamegyek és megcsinálom!«”.

ez is érdekelhet

5 kínzó kérdés, amire máig nem adtak választ az Agymenők alkotói

Miből engedhette meg magának Penny a srácokkal szemközti lakást? Összejár-e vajon később is a csapat, vagy mindenki szétszéled?

Tovább

 

(via Independent)