Béci és Norina lecsúszott a Nyerő Páros dobogójáról

A szimpátiaszavazás szavazategyenlőséggel zárult, így az összegyűjtött pénz döntött a veszélyzónás párok sorsáról.

A Nyerő Páros csütörtöki adásában kialakult a top hármas mezőny, miután Bécinek és Norinának véget ért a játék. Ha kevéssel is, de lemaradtak a dobogóról, így Megyeri Csilláék, Törőcsik Daniék és Muri Enikőék lesznek ott a pénteki elődöntő-döntőben.

A szavazáson kívül is történtek izgalmak a villában. Megyeri Csilla párját például hülyének nézték a többiek, pedig ő csak a Hang utasításait követte. Zsoltinak először reggelit kellett készítenie Beának – és önszorgalomból a többieknek is –, majd levetkőztetnie Szabit, végül pedig egy – témához egyáltalán nem passzoló – kifejezést belefűznie a Danival folytatott beszélgetésébe.

Mivel Zsolti mind a három küldetést sikeresen teljesítette, ezért a Hang jutalomban részesítette: Csilla és ő részt vehettek egy brunch-on az egyik párossal. Míg Zsolti a szövetségeseiket hívta volna el egy közös étkezésre, Csilla taktikai szempontokat vett figyelembe. Béciék így kommentálták a döntés: „Ez azért szemétség.”


Young G még sohasem volt ilyen csendben egyetlen korábbi játék során sem. Míg Norina a zuhany alatt várta a rázúduló hideg, langyos és meleg vizet, Béci a szobában rakott rendet, a jól megérdemelt sörért pedig nagy rutinnal nyúlt a feladat végén.

 

Törőcsik Dani barátnőjét viszont még a hideg zuhany sem tudta lenyugtatni. Bea nyelve úgy pörgött a rázúduló víz alatt, mint még soha, így Dani ismét extra gyorsasággal tudta teljesíteni közös feladatukat.

 

Muri Enikő párja, Tóth Szabi annyira igyekezett rendet rakni a szobában, hogy kis híján leesett az asztalról, majd elvesztette egyensúlyát és kizuhant az ablakon. Utána úgy nyilatkozott, hogy többször is halálközeli élménye volt.

 

Megyeri Csilla a zuhany alatt ülve próbált irányt mutatni Zsoltinak, aki mindent beleadott, hogy a lehető legnagyobb rendet varázsolja a szobában, az anyósnak öltözött Kabát Peti azonban nem volt elégedett a végeredménnyel.

 

Ezúttal Béci és Norina, valamint Enikő és Szabi kerültek a veszélyzónába. Sorsukról Csilláék és Daniék döntöttek, azonban szavazategyenlőség alakult ki, így annak a párnak kellett elbúcsúzni a versenytől, amelyik kevesebb pénzt gyűjtött ebben a fordulóban.

 

Béci nem fogadta jól a végeredményt. Szerinte Törőcsik Daniék felmutatták a szegénységi bizonyítványukat a szavazatukkal.  Béci nem csinálna vissza semmit, még a Beával kialakult konfliktust sem, mert ők Norinával így is megnyerték ezt a játékot, Dani szerint viszont nekik csak eddig volt helyük a villában.

 

A TOP 3-ba jutott pár egy közös vacsorával zárta az estét, miután Béciék elbúcsúztak a játéktól. Enikőék, Csilláék és Daniék már biztosan ott lesznek az elődöntőben.

 

Ma este 21 órától az elődöntővel folytatódik a játék, ahol a párok szó szerint a szerelem virágoskertjében találják magukat, ahol jeges esőben, szélben és mennydörgésben kell megóvniuk levelüket. Az egyik pár annyira kikészül a megpróbáltatásoktól, hogy úgy dönt, nem csinálja tovább.