Budapestről is jelentkezik a 2020-as MTV EMA gála

A november 8-i MTV European Music Awards keretében Budapest is bejelentkezik majd a világszerte követhető adásba, így a nézők az Egyesült Államoktól egészen Ausztráliáig megismerhetik Magyarország négy ikonikus helyszínét.

A 2020-as MTV Europe Music Awards több szempontból is rendhagyó eseménynek ígérkezik. Az egyik legizgalmasabb, hogy 2020-ban Magyarország is a gála hivatalos partnere. A járványhelyzetre való tekintettel a több mint negyed évszázados rendezvénysorozat, az MTV EMA 2020 Show névre keresztelt díjátadó ezúttal virtuális műsorral jelentkezik majd Budapestről és Londonból. Ennek köszönhetően négy emblematikus magyarországi helyszínt is megismerhetnek majd az MTV nézői világszerte. Az is kiderült, hogy a brit lánybanda, a Little Mix vezényli majd a november 8-i eseményt, ezt egy animációs videóban közölte a zenecsatorna. 

A Green Day a 2019-es MTV European Music Awardson; Forrás: Photo by Tim P. Whitby/Getty Images for MTV

 

A hagyományokhoz híven nemcsak nemzetközi szinten, hanem lokálisan is szavazhatnak a nézők kedvenc előadóiművészeikre. A magyar zenészek közül az Irie Maffia, ByeAlex, Metzker Viktória, Dzsúdló és Carson Coma küzd az EMA Legjobb magyar előadójának járó elismeréséért.

A jelöltek listája elérhető az esemény hivatalos oldalán, a voksokat november 2-án éjfélig tudják leadni a rajongók az MTV EMA honlapján. További információk az esemény Facebook-, Twitter- és Instagram-oldalán.

MTV EMA gála november 8-án, magyar idő szerint 20:00-tól követhető élőben a MTV-n! A magyar feliratos verzió ismétlése november 9-én 17:00-tól, további ismétlések november 13-án 10:15-től és november 15-én 07:45-től láthatók.