Charlie Sheen egy igazi keselyű

A botrányhős sztár Két pasi – meg egy kicsit rebootot szeretne. Már ki is nézte magának egy napokban elkaszált széria megüresedett műsorsávját.

Elég sokféle reakciót váltott ki az emberekből, amikor a napokban az ABC törölte a Roseanne című családi sitcom rebootjának folytatását a címszereplő Roseanne Barr rasszista tartalmú tweetje miatt. Voltak, akik például jó ötletnek tartották, hogy ily módon leckéztették meg a színésznőt, mások azért sajnálkoztak, amiért a sztár ostobasága miatt nemcsak ő maga, de emberek százai veszítették el a munkájukat.

Elsőként a botrányhős Charlie Sheen tudta opportunista módon a történtek – számára legalábbis – lehető legjobb oldalát nézni. „Adios Roseanne! Jó, hogy megszabadultunk tőle. Nem nyerhetsz mindig. Így viszont szabad a pálya a MI rebootunk számára. #CharlieHarperVisszatér” – írta ki a színész a Twitterre, még ugyanazon a napon, hogy kiderült: elkaszálják a Roseanne-t (Charlie Harper a Két pasi – meg egy kicsi című sitcom egyik főhőse, akit Sheen alakított, egészen addig, amíg le nem cserélték Ashton Kutcherre, mert nem bírták tovább tolerálni tűrhetetlen viselkedését).

 

 

Nem a Két Pasi – meg egy kicsi sztárja volt ugyanakkor az egyetlen, aki jó lehetőségnek érezte a Roseanne bukását. Bryan Fuller producer-ötletgazda (aki sosem félt a konfliktusoktól), szintén a Twitterre írta ki a következőket: „Igazán nem akarok opportunistának tűnni, de ha esetleg azon gondolkodnátok, melyik másik korábbi ABC-sorozattal lehetne kitölteni a Roseanne után maradt űrt...” Nem túl nehezen megfejthető célzását az alkotó egy, a Halottnak a csókból (saját sorozatából) származó fotóval illusztrálta, amit szintén idő előtt kaszáltak el a csatornánál.

Zach Braff színész eközben azon puffogott, milyen igazságtalan az élet, amiért azokat a szériákat is törlik, amelyek alkotói és sztárjai semmi rosszat nem követtek el.

„Amikor a műsorodat elkaszálják, pedig nem is vagy rasszista”

– írja tweetjében, amihez egy vicces gifet is csatolt a Dokik című sitcomból. A fiatal orvosokról szóló szériát (akik közül az egyiket Braff játszotta) mindössze két évvel azután szüntette meg az ABC, hogy átvették az NBC csatornától, ahol addig futott.


(via Independent)