Családi filmek szombatra

Reménykedhetünk a szép havas hétvégében? Ha így lesz, uccu, ki a szabadba! Élvezzétek ki a manapság ritka havat, majd irány a lakás és a kakaó! Kipihenhetitek a mozgást egy kis tévézéssel.

Alfa és Omega

Paramount Network - december 2., 7.25h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A két fiatal farkas, Alpha és Omega a falkájuk rangsorának két végén helyezkednek el, ám össze kell fogniuk, amikor váratlan események során elszakadnak a többiektől. Útjuk során rájönnek, hogy több közös van bennük, mint azt gondolták.

 

RTL HÁROM - december 2., 7.45h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Szindbádot, a legendás kalózt Erisz, a viszály gonosz istennője a Béke Könyvének ellopásával vádolja meg. Ezért embereivel a világ végére kell utaznia, hogy visszaszerezze a Könyvet. Ha kudarcot vall ebben a küldetésben, gyermekkori barátja, Próteusz fogja végrehajtani Szindbád halálbüntetését, miközben Erisz megszerzi a kívánt hatalmat a halandók világában.

 

Minimax - december 2., 8.00h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Egy szép napon Barbie rájön, hogy tündérek márpedig léteznek. Az egész akkor kezdődik, amikor egy nap Ken váratlanul eltűnik. Ekkor Barbie két divattervező barátnője bevallja, hogy ők tulajdonképpen tündérek, és Ken a varázslatos tündérvilágba ment. Barbie és riválisa, Raquelle kalandos utazásra indulnak, hogy visszahozzák Kent. Az út során együtt kell maradniuk, s így alkalmuk van megtanulni, hogy az igazi varázslat nem a tündérvilágban, hanem a barátság erejében van.

 

Moziverzum - december 2., 8.30h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Londonba utazik Garfield gazdája, Jon, hogy megkérje barátnője, az állatorvos Liz kezét. A lasagne-zabáló cicó persze nem hagyja annyiban a dolgot, és utána megy. Garfield találkozik a Herceggel, a királyi származású macskával, aki éppen akkor örököl egy kastélyt. Sőt, nemcsak találkozik, de helyet is cserélnek, így a hatalmas birtok Garfield otthona lesz. A világ leglustább macskája királyi ellátásban részesül, komornyikja van, és egész állatkertnyi négylábú a szolgája és híve. Lord Dargis azonban rossz szemmel nézi mindezt. Mivel ő a következő az öröklési sorban, el akarja tüntetni a(z ál)Herceget...

 

DUNA Televízió - december 2., 9.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az ifjú T.S. Spivet egy montanai tanyán él szüleivel, a tőle teljesen különböző vadóc ikertestvérével és nővérével, aki arról álmodozik, hogy egyszer ő lesz Miss Amerika. T.S. Spivet rajong a térképészetért és a tudományos felfedezésekért. Az őt körbevevő világot igyekszik a lehető legtudományosabban leírni, megérteni, és az így szerzett tapasztalatokat saját találmányai elkészítéséhez felhasználni. Egy napon váratlan telefonhívást kap a Smithsonian Múzeumból, azzal a hírrel, hogy a rangos Baird-díjat neki ítélték egy különleges találmányáért, valamint a díj személyes átvétele mellett felkérik egy ünnepi beszéd megtartására is. T.S. felkerekedik és anélkül indul útnak, hogy a környezetében bárkinek is elmondaná milyen különös utazásra készül.... (Eredeti hang digitálisan.)

 

RTL HÁROM - december 2., 11.15h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Mr. Peabody született zseni, egy személyben feltaláló, tudós, ínyenc, író, kétszeres olimpiai érmes, és mellesleg kutya. Miután örökbe fogadja Shermant, az átlagos kisfiút, közösen megépítik az időgépet. A Voltkomppal fantasztikus időutazásra indulnak, hogy közvetlenül tapasztalják meg a világot megváltoztató eseményeket, és találkozzanak a történelem nagy alakjaival. Ám Sherman hibájából a Voltkomp meghibásodik, és veszélybe kerül az egész téridő-kontinuum. Peabody még soha nem volt ilyen kutyaszorítóban, de Shermannel meg kell próbálnia a lehetetlent.

 

Film+ - december 2., 14.00h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Boog, Elliot és a többiek visszatérnek egy újabb kalandra, ami még az eddigieken is túltesz, az ösvény ezúttal egy cirkuszba vezet. Boog haverjai nem tudnak elmenni évi rendes hímtúrájukra, és a medve úgy dönt, hogy egyedül vonul el kikapcsolódni. Út közben egy vándorcirkuszba botlik, és egy hozzá megszólalásig hasonlító grizzlyt küld haza maga helyett, ő pedig színpadra lép. Állati nagy bajba akkor kerül, amikor a direktor úgy dönt, ideje hazatérni Oroszországba!

 

m2 / Petőfi TV - december 2., 14.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az ország minden reggel a király hatalmas sajnálkozó kiáltására ébred. Hiába zárja be tizenkét lányának szobáját esténként, a cipőik talpa egytől egyig kilyukadt reggelre. Hogy lehet ez? A lányok elhallgatják az igazságot apjuk előtt. Az udvarmester feladata találni egy olyan férfit, aki megfejti a hercegnők titkát. Így talál rá a furfangos bábjátékosra, aki vállalja a kihívást, megfogadva egy titokzatos öregasszony tanácsait, így elnyeri méltó jutalmát…

 

RTL KETTŐ - december 2., 16.55h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az árván maradt Hero bűbájos nagymamájához (Olivia Spencer) költözik, aki őszintén hisz a boszorkányokban amióta barátnőjét egy banya elvarázsolta. Hero csak rémisztő mesének képzeli az egészet, ám amikor a luxus szálloda báltermében szemtanúja lesz a boszorkányok összejövetelének, megretten. Menekülni azonban nincs ideje, mert a Főbanya (Anne Hathaway) egérré változtatja, ahogy minden gyereket, aki az útjába kerül. Az egérré változott Hero két barátjával és a nagyival elhatározzák, hogy megfékezik a boszorkányokat, akik aljas tervet szőnek.