Családi filmek vasárnapra

Ma reggel nyolctól este nyolcig élvezheted a tévéhaverok társaságát, jó kis nap lesz!

Barbie, a gyöngyhercegnő

Minimax - október 27., 8.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ebben a filmben Barbie-t Luminaként, a gyöngyöket irányító hableányként láthatjuk. A vidám és kreatív Lumina egy hableányszalonban készít mesés frizurákat. Amikor meghívják a királyi bálra, barátai hercegnőhöz illő estélyibe öltöztetik őt. A bálon gonosztevők próbálják átvenni az uralmat a királyság felett, miközben fény derül Lumina váratlan képességére, amely bizonyítja, hogy ő sokkal több egy egyszerű fodrásznál.

 

Angry Birds 2. – A film

Film+ - október 27., 8.50h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A röpképtelen, dühös madarak és a titokzatos, zöld malacok nem várják meg a provokációt, még azelőtt akcióba lépnek. Madársziget boldog lakói, köztük a három palimadár, Piros, Chuck és Bomba pontosan tudják, mit jelent az az úgynevezett jóindulattal kikövezett út, ami egy bizonyos pokolba vezet. Mert hiába a jószándék, ha végül köröm, illetve tollcsapásokkal kell megfelelő eredményre jutni. Az egymás iránti odaadó ütlegelésnek azonban véget vet egy ismeretlen fenyegetés, ami veszélybe sodorja mind a malacok, mind pedig a madarak szigetét. Nincs mese, a dühös madarak és a fifikás zöld malacok kénytelenek összefogni, hogy megmentsék otthonukat, még ha ez a másik szigetének a megmentésébe kerül is.

 

Cincin lovag

RTL HÁROM - október 27., 9.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A bátorság nem méret kérdése. Cincin kisegér, a komor palota lelkes lakója imádja a könyveket falni, és ahogy átrágja magát egyik történetről a másikra, úgy uralkodik el rajta a vágy, hogy lovag legyen. Amikor közösségében kiderülnek humanista ábrándjai, azonnal Patkányföldre, más néven a várbörtönbe száműzik. A legjobb helyre, ugyanis itt találkozik a fény után ácsingózó patkánnyal, aki azonnal betársul mellé a megmentőakcióba, amikor elrabolják Borsószem hercegnőt.

 

Állati szövetség

Moziverzum - október 27., 11.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Roger, a Robin Hoodra hajazó kóbor kutya és Belle, az elegáns, ám elkényeztetett cicus Robo Cityben, egy hipermodern metropoliszban élnek. Bár nem ismerik egymást, együtt keverednek bele a városukat sújtó kaotikus események sodrába, amikor a metropoliszt üzemeltető robotok megvadulnak, és átveszik az irányítást. A zűrzavaros történések közepette hőseink rákényszerülnek, hogy a túlélés érdekében félretegyék előítéleteiket, összefogjanak és fejest ugorjanak egy akciódús kalandba, amelyben nem kevesebb forog kockán, mint szeretett városuk sorsa.

 

A három kismalac

Minimax - október 27., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A három kismalacnak egy gonosz farkas miatt el kell hagynia otthonát. Elhatározzák, hogy építenek egy új házat maguknak, de nem tudnak megegyezni, hogy miből építsék, ezért külön külön kezdenek építkezni. Az első szalmából, a második fából, a harmadik a legokosabb pedig kőből építi meg a házát. A gonosz farkas elhatározza, hogy meglátogatja a malacokat. Vajon melyik malacot óvja meg az építménye és mi történik a gonosz farkassal? Kiderül ebből a kedves és izgalmas meséből, ami a klasszikus történetet eleveníti fel.

 

Piroska és a farkas

m2 / Petőfi TV - október 27., 14.50h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy nap Piroska, anyukája nélkül, egyedül kel útra az erdőben élő nagymamájához. A félős kisfiú, Anton, Piroska után megy, hogy figyelmeztesse őt a veszélyes farkasra. Igen ám, de a kislány nem ijed meg a vén farkastól, pedig a végén a hasában végzi a nagymamával együtt. Szerencsére Anton és a vadász is megérkeznek a nagymama házához…

 

Gru 2.

Moziverzum - október 27., 15.25h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amint Gru kezd beleszokni a kertvárosi családapa szerepébe Margo, Edith és Agnes apjaként, felbukkan egy szupertitkos szervezet, amely a gonosz elleni harcot tűzte zászlajára globális szinten. Így most Grun, a minyonokon, és Gru új társán, Lucyn a sor, hogy kiderítsék, ki áll a látványos bűntettek mögött. Végül is a világ legnagyobb ex-bűnözője kell ahhoz, hogy elkapja azt, aki a helyére pályázik...

 

Cápamese

RTL HÁROM - október 27., 15.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Oszkár kis hal a nagy tóban, az eszénél csak a szája jár gyorsabban, és miközben a Bálnamosóban gürcöl vakardhalként, arról álmodozik, hogy egy nap kifogja az aranyhalat és felkerül a Korál csúcsára, a gazdagok és híresek közé. És egy nap valóban az ölébe hullik no, nem a szerencse, hanem egy nagy fehér cápa hullája, és hősünk azon kapja magát, hogy ő lett Oszkár, a Cápaölő. Így történik, hogy a kis hal megeteti a nagyhalakat, a bökkenő mindössze annyi, hogy az áldozat a rettegett Nagy Fehér Főnök, Don Lino fia volt. És akire egyszer ráharap a halvilág.

 

Mátyás, az igazságos

m2 / Petőfi TV - október 27., 17.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mátyás királyt, mint a nép igazságos királyát őrizte meg emlékezetében a nemzet. Ebben a filmben olyan történeteket mesélnek el az alkotók, amelyeket mind szeretünk: az aranyszőrű bárányról és az igazmondó juhászról, a gömöri urakról akik szőlőt kapáltak, a kovácsról, aki vendégül látta a királyt, vagy az óriás tökről, amely nagy szerencsét hozott a gazdájának.

 

Nyuszi suli - A húsvét mentőakció

TV2 Kids - október 27., 18.50h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A nyuszi suliban a húsvétvárás és a varázslatos aranytojás általi új "mesternyúl" kinevezése zajlik. A mesternyulak védik a húsvéti nyuszikat, nekik köszönhetik a gyerekek a húsvéti tojást. A jelöltek között van Max is, a vagány, nagyvárosi nyuszi, aki nem igazán érzi, mekkora felelősséggel is jár ez a kitüntetett szerep. Amikor a ravaszdi rókák megint a bele akarnak rondítani a húsvéti ünneplésbe, Max bizonyíthatja, hogy felnőtt a feladathoz.

 

Gru 3.

Moziverzum - október 27., 19.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni az emberiséget fenyegető legújabb gonosztevőt _ az egykori gyerek tévésztárt, aki a 80-as évek megszállottja, és Balthazar Brattnek hívják -, megalázó módon kirúgják őket az Anti Gonosz Ligából. A minyonok azt remélik, Gru megragadja az alkalmat, és visszatér a bűn útjára, de amikor Gru világossá teszi, hogy már visszavonult mindettől, akkor a minyonok felmondanak, és elindulnak a saját fejük után.

 

Sherlock Gnomes

TV2 Kids - október 27., 20.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A GNÓMEÓ ÉS JÚLIA kedvelt kerti törpéi visszatérnek egy vadonatúj londoni kalandra! Gnómeó és Júlia megérkeznek a nagyvárosba családjukkal és barátaikkal, és a legfőbb gondjuk, hogy előkészítsék kertjüket a tavaszra. Ám hamarosan rájönnek, hogy valaki kerti törpéket rabol el London-szerte. Amikor Gnómeó és Júlia hazatérnek, kiderül, hogy a kertjükből mindenki eltűnt, s csak egy törpe van, akihez fordulhatnak...SHERLOCK GNOMES. A híres detektív, London kerti törpéinek felesküdött védelmezője megérkezik a segédjével, Watson-nal, hogy végére járjon az ügynek. A rejtély fergeteges kalandba rántja bele törpéinket, melynek során új dísztárgyakkal ismerkednek meg, és felfedezik a város ismeretlen oldalát...