Egy krimi-reality és Gundel Takács új vetélkedője is érkezik az RTL-re

De ezen kívül még számtalan új műsort és csatornát jelentett be a médiaszolgáltató a Big Picture konferencián.

A konferencián az RTL Magyarország tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese, Kolosi Péter beszélt arról, milyen is lesz az elkövetkező időszak a médiaszolgáltatónál. Ismét elhangzott, amiről már mi is írtunk korábban, hogy december 15-én négy új tévécsatornát indítanak, amivel együtt már 12 tévécsatornájuk lesz párhuzamosan.

Az RTL Otthon a női célcsoportot megszólító 24 órás csatorna lesz gasztronómiai, lakberendezési és „csináld magad” műsorokkal. A Kölyökklub szintén 24 órában a 4 és 12 év közötti korosztályt célozza majd meg. A Sorozatklub ugyancsak 24 órában sugározza majd az elsősorban a női nézőknek szánt sorozatokat. A Moziklub pedig önmagáért beszél.

bővebben az új csatornákról

Négy új csatornát indít az RTL Magyarország

A hírt hivatalosan még nem jelentették be, de december közepén bővül az RTL portfóliója.

Tovább

 

Az új csatornák mellett új, saját gyártású műsorokat is bejelentettek.

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban

Ez egy Agatha Christie világát idéző taktikai-pszichológiai krimi-reality lesz, amiben titokban kiválasztott személyek vadásznak az ártatlanokra, akiknek az a feladata, hogy leleplezzék a vadászokat.

LEGO Masters

Ebben a vetélkedőben a játékosok hétről hétre megmutatják a népszerű építőkockákból készített alkotásikat. A versenyzők párban játszanak, a fődíj 10 millió forint,

A Város Királynői – The Real Housewives of Budapest

A The Real Housewives magyar változatában – ami korábban a Viasat3-on is volt Feleségek luxuskivitelben címmel – a tehetős fővárosi hölgyek nem mindennapi világába nyerhetünk betekintést.

Sztárbox

18 év után tér vissza a többfordulós sportesemény, amiben hírességek szállnak ringbe, hogy szó szerint megküzdjenek egymással. A felkészülésüket Kovács "Kokó" István és csapata segíti.

még több infó a sztárboxról

Lezajlott az RTL-es Sztárbox mérlegelése, itt a pontos menetrend

Az október 29-én induló Sztárbox első negyeddöntőjének versenyzői edzőik kíséretében vettek részt a mérlegelésen és néztek egymással farkasszemet.

Tovább

 

Éden Hotel

Ebben a stratégiai realityben a versenyzők célja, hogy minél hamarabb párt találjanak, mert aki egyedül marad, az kiesik, pedig a fődíj 20 millió forint. A műsor az RTL-en és az RTL+ streamingplatformon is látható.

Az Ugrás

Talán ez lesz a médiaszolgáltató legnagyobb dobása, ugyanis a vetélkedőt Gundel Takács Gábor vezeti majd, aki annak idején a Maradj talpon! műsorvezetője is volt. Hogy ez miért fontos? Mert az "Az Ugrás" című vetélkedőben is mélybe zuhan az, aki nem tudja a helyes választ. A hatalmas stúdióban egy 5 méter magasra épített hídon kell átkelniük a játékosoknak, ám csak akkor haladhatnak előre, ha megmondják, hogy a hídon megjelenő állítások közül melyik az egyetlen egy igaz.

Több új fikciós sorozat is érkezik 2024-ben: Kalamár Tamás abszurd humorú szériája, A szomszéd tehene, valamint az RTL+-ra érkezik az Aranyszív, Ujj Mészáros Károly rendezésében, aminek középpontjában a generációk sorsa és a múlt és jelen összefonódása áll. Szintén jövőre jön A Renitens című francia-belga bűnügyi vígjátéksorozat magyar változata. Továbbá új évaddal jelentkezik a Házasodna a gazda, a Cápák között, a Gólkirályság és A mi kis falunk is.

(via Media1)