Ezeket a filmeket nézd szombaton a tévében, ha végignevetnéd a napot!

Összegyűjtöttük a legjobb vígjátékokat szombatra, az első januári munkahét várva várt hétvégéjére.

Az ember, aki túl keveset tudott - Paramount Network, január 9. szombat, 10.25h

Az amerikai Wallace Ritchie (Bill Murray) öccsének (is) meglepetést akar szerezni, így minden előzetes bejelentés nélkül betoppan Angliában élő testvéréhez, James-hez (Peter Gallagher). A fivér azonban épp nem ér rá csetlő-botló bátyjával foglalkozni, ezért befizeti Wallace-t egy színházi előadásra, amelyben a néző részt vehet egy teljesen valósághű krimiben. A feladat mindössze annyi, hogy egy utcai telefonfülkében válaszolni kell a játékvezető hívására, és elmenni a megadott címre. A telefon meg is szólal, de a hívás egy valódi bérgyilkos számára érkezik. Wallace mit sem sejtve elindul, hogy teljesítse a feladatot, és ezzel kezdetét veszi az őrület.

 

Csupasz pisztoly 33 1/3 - Az utolsó merénylet - Moziverzum, január 9. szombat, 11.10h

A nyugdíjas életet nem Drebin hadnagynak találták ki. Ráadásul nincs nyugta, a felesége, Jane gyereket szeretne, a régi kollégái meg állandóan munkával zaklatják. Vérbeli zsaru lévén Drebin képtelen ellenállni a kísértésnek. Különösen, amikor megtudja, hogy egy nehézfiú bombamerényletet készül végrehajtani a filmvilág ünnepén, az Oscar-díjátadó gálán. A titkos akció keretében Drebint rosszfiúnak álcázzák, és bevonul a börtönbe, ahol a híres gengszter, Rocco cellatársa lesz. Feladata, hogy a bizalmába férkőzzön, és minél többet megtudjon a fickó legújabb tervéről.

 

Zene és szöveg - RTLII, január 9. szombat, 12h

Alex Fletcher (Hugh Grant) divatjamúlt rocksztár, akit egy szeszélyes ifjú sztárocska közös duettre kér fel. Alex rendkívül kínos helyzetbe kerül, amikor rádöbben, hogy képtelen megírni a közös dalt. Már csak a csoda segíthet rajta. És úgy tűnik, szerencséje van, Sophie-nak (Drew Barrymoore), a nagyszájú bejárónőnek ugyanis kiváló érzéke van a dalszövegek íráshoz, ám semmi kedve titkos szerzőtárssá válni. Alex úgy véli, elég vonzó ahhoz, hogy bárkit meggyőzzön és kizsebeljen, ha kell.

 

Fogd a nőt és fuss - RTL Klub, január 9. szombat, 12.45h

Charley Pearl (Alec Baldwin), a jóképű aranyifjú esküvőjére készül a filmcézár, Lew Horner lányával. A legénybúcsúra Las Vegasban kerül sor és ekkor üt be a baj! Charley egy mulatóban megpillantja a gyönyörű énekesnőt, Vicki Andersont (Kim Basinger). Csupán egy éjszakát tervez a szépséges szexbombával, de a sors és a nő barátja, Bugsy Siegel, a gengszterfőnök másképp dönt. Bugsy (Armand Assante) bosszúból a sajtó nyilvánossága előtt egymáshoz kényszeríti megunt barátnőjét és a kétségbeesett playboyt.

 

Lesz ez még így se! - Sony Movie Channel, január 9. szombat, 13.40h

Melvin hóbortos alak, csak az irodalomnak él. Kétségtelenül ő a világ legkiállhatatlanabb alakja, akinek beteges mániáitól mindenki falra mászik. Talán örökre meg is maradna mogorva magányában, ha szomszédját, a festőművészt ki nem rabolnák és felismerhetetlenné nem vernék. De Simon kórházba kerül és bájos kiskutyája egyedül marad. Melvin viseli gondját a kutyusnak, aki nagyon jól érzi magát új otthonában. Ezzel lőttek a nyugalomnak. Az embergyűlölő Melvin steril kis világát másfelől is veszély fenyegeti, Carol, a bájos pincérnő személyében. Három különös sors szálai futnak össze egy röpke hétvégére, hogy megtapasztalják a mindennapi valós és álgondok mögött az élet napos oldalát. Melvin kétségbeesetten igyekszik fenntartani jól bevált elviselhetetlenségét, de ez egyre kevésbé sikerül neki.

 

Jöttünk, láttunk, visszamennénk 2.- Az időalagút - Prime, január 9. szombat, 14.10h

Godefroy lovagnak ismét vissza kell térnie a jelenbe. Egyrészt, mert az időkaput nem csukták be maguk után, másrészt a lovag nem kelhet frigyre szeretett hercegkisasszonyával, ha nem kerül elő a féltve őrzött és eltűnt ereklye, amely a család termékenységén hivatott őrködni. Mintha mindez nem lenne elég, hűséges fegyverhordozója helyett annak mai leszármazottja tért vele vissza tévedésből a középkorba. Rendbe kell hát hozni a kizökkentett időt...

 

Szerelem a Fehér Házban - SuperTV2, január 9. szombat, 18.35h

Hamarosan lejár az Egyesült Államok elnökének, Andrew Shepherdnek a megbízatása. A liberális politikus azonban újra versenybe száll a Fehér Házért, készül a választási kampányra. Bár az ellenfelei igyekeznek kikezdeni, még a Sydney Ellen Wade környezetvédelmi aktivistával kibontakozó kapcsolata is az özvegy elnök malmára hajtja a vizet. Egészen addig, míg Sydneyről, aki mélyen megveti a politikát, elő nem kerül egy videofelvétel, amelyen fiatal korában amerikai zászlót éget. Az ellentábor azonnal támadásba lendül, úgy néz ki a következmények sem maradnak el.

 

Családi üzelmek - Cool, január 9. szombat, 21h

A dílereknek is vannak elveik. David (Jason Sudeikis) csak rászoruló családanyáknak vagy szorgos éttermi alkalmazottaknak árul, de gyerekeknek soha. És bízik benne, hogy ha mindig kispályás marad, nem érheti baj. De persze téved. Méghozzá nagyon nagyot.Egyszer, egyetlen egyszer néhány környékbeli kamasznak segít megszabadulni az elvonási tünetektől, azok erre kirabolják, és ő nem tud elszámolni sem az anyaggal, sem a pénzzel. Hogy jóvá tegye a hibáját kénytelen egy nagy szállítmányt áthozni Mexikóból. Szerencsére a jó szomszédja, egy cinikus sztriptíztáncosnő (Jennifer Aniston) és két züllött kiskorú (Emma Roberts, Will Poulter) segít neki: úgy tesznek, mintha családi túrán járnának, de a lakókocsi csempészáruval van tele. Az ötlet jó _ a kivitelezés viszont elképesztő következményekkel jár...

 

Egyszerűen bonyolult - SuperTV2, január 9. szombat, 23.10h

Jane három felnőtt gyermek anyja, jól menő péksége és étterme van. Ráadásul tíz évvel a válásuk után is baráti kapcsolatot ápol az ügyvéd ex-férjével. Jane és Jake a fiúk diplomaosztójára készülve összefutnak egy étteremben. A vacsora borozgatásba torkollik, majd némi nosztalgiázás után az ágyban kötnek ki. A helyzet egyszerűen bonyolult, hiszen Jake-nek csinos, ifjú felesége van, meg egy mostohagyereke. Jane-nek viszont egy félszeg, elvált építész csapná a szelet. A férfi pedig megint belehabarodik a volt asszonyába, akinek az életében nincs igazán helye az exnek...

 

Haláli bábjáték - RTLII, január 9. szombat, 23.30h

Egy olyan világban, ahol bábok és emberek egymás mellett élnek, _ nem túl nagy harmóniában -, a levitézlett hekusból lett báb-magánnyomozó, Phil Phillips egy sorozatgyilkos nyomába ered egykori rendőrtársával, a kissé vonalas, ám nem túl áramvonalas Edwards detektívvel (Melissa McCarthy) az oldalán. A titokzatos elkövető egy népszerű, gyerekeknek szóló televízióműsor, a Boldog bábok bandája szereplőgárdáját veszi célba, és egyesével, brutálisan végez velük. Embernek és bábnak együtt kell rácuppannia a kényes ügyre, miközben porzik a koko, kéjes extázisban fekszenek egymásnak a bábok, és hullanak a kitömött fejek. Ám a gond csak az, hogy Phil és Edwards ki nem állhatják egymást. És ha ez még nem lenne elég, a gyanú éppen magára a féktelen természetéről híres Philre terelődik.