Feltámad az Æon Flux is

Oly sok egykor népszerű sorozathoz hasonlóan az MTV közkedvelt animációs szériája is rebootot kap – csakhogy ebben az esetben van egy kis csavar is a dologban.

Az 1991 és 1995 között futott műsort ugyanis élőszereplős akciósorozatként gondolják újra. Az MTV állítólag már fel is bérelte a Teen Wolf – Farkasbőrben című szintén MTV-széria ötletgazdáját és showrunnerét, Jeff Davist, hogy megírja a rebootot, és vállalja a társproduceri teendőket is.

Davist a munkájában nem kisebb név fogja segíteni, mint a The Walking Dead executive producereként ismert Gale Anne Hurd: ő volt egyébként az Æon Flux 2005-ös, Charlize Theron főszereplésével készült nagyjátékfilmes verziójának is a producere, szóval van már gyakorlata az adaptálásban.

Az eredeti széria a jövőben játszódik, amikor egy gyilkos vírus az emberiség nagy részét elpusztította, és egy titkos ügynökről szól, aki egy Monica nevű mozgalomnak dolgozik, és az a célja, hogy megdöntse a pusztulás után létre jött, Bregna nevű rendőrállamot.

A készülő reboot további részletei sajnos még egyáltalán nem ismertek, hiszen a dolgot hivatalosan még be sem jelentették, csak a The Hollywood Reporter szerzett tudomást róla, akik szerint még a héten várható a hivatalos bejelentés is – akkor talán több információ is kiderül.


(via The Verge)