Házasodna a gazda: Brutálisan megverték Péter gazda egyik feleségjelöltjét

Az RTL Klub párkereső realityjében a szereplők múltbéli, megrázó történetei is felszínre kerültek.

Klaudia megrázó múltbeli élményéről mesélt a gazdának, aki számára ezután vált világossá, jelöltje miért ennyire bizalmatlan az emberekkel. Klaudia elmondta, hogy az élete volt az edzés, de ez megváltozott, amikor az edzőteremben, ahova járt, annyira megverte egy férfi, hogy agyrázkódása lett. Mindezt kamerák is vették, a nőn senki nem segített, emiatt az emberekbe vetett bizalma is megrendült. 

Novemberi történet volt. Egy férfi vert meg, nekem most megváltozott az életvitelem teljes mértékben. De helyrejöttem. Valaki mondott neki olyasmit, igazából megrágalmazott, hogy én mondtam. De nem történt ilyesmi. Nem védett meg senki, ezáltal az emberekbe vetett bizalmam is megrendült.

„Kíváncsi vagyok, hogy milyen a Péterrel való ölelkezés”

– Klaudia a kézfogás után már a gazda öleléséről álmodozott.
Klaudia az első olyan nő a jelöltek közül, akivel Péter gazda közelebbi kapcsolatba került. A videóból kiderül, hogyan fonódtak egymásba kezeik, és mit jelentett számukra, hogy megérinthették a másikat.

Búcsúajándék kíséretében távozott az egyik férfi Vera gazda birtokáról


Vera döntött és végső búcsút vett egyik udvarlójától, aki egy meglepetéssel köszönt el a gazdától.

 

„Nem akarlak hitegetni” – Zsolt gazda hazaküldte az egyik lányt


A gazda döntése váratlanul érte a lányt, aki megijedt azoktól az érzésektől, amik Zsolt szavai hallatán törtek fel benne.

 

A gazda egy különleges helyszínre vitte jelöltjét: Zsolt azon a helyen igyekezett jobban megismerni Pannit, ahol életében először csókolózott.

 

(RTL Klub/Sajtóklub)