Hivatalos: Folytatódik a Szökés

A Fox megerősítette: a sorozat folytatódik.

A sorozat 2005 és 2009 között 4 évadot élt meg, majd 2017-ben hozzácsaptak egy ötödiket, és máris itt a folytatás. Dominic Purcell pár héttel ezelőtt már posztolt egy fotót Instagram-oldalán, miszerint a hatodik évadot forgatják épp, ám akkor még nem volt hivatalos a dolog. Egészen mostanáig, ugyanis a Fox megerősítette a Varietynek, hogy készítik a folytatást.

@prisonbreak #prisonbreak 6. In the works.

Dominicpurcell (@dominicpurcell) által megosztott bejegyzés,

„Új évadot fejlesztünk” - nyilatkozta Michael Thorn, a Fox szórakoztató divíziójának elnöke. „Nagyon korai stádiumnál tartunk, de nagyon izgatottak vagyunk.”

Thorn nem viccelt: azt is elmondta, hogy még a pilot epizódnak sincs meg a vázlata, de azt szeretné, ha a sorozat mindkét testvérpárja szerepet kapna a történetben, már ha ráérnek, hiszen szinte az egész szereplőgárda befutott színészekből áll, és mindannyiuk sokat dolgozik. Thorn azért óvatosan bánik a szavakkal, és az is meglehet, hogy a sorozat a 24 sorsára jut, ahol a főszereplő Kiefer Sutherland helyére a legutóbbi évadban Corey Hawkins ugrott be.

Mindenesetre az biztató, hogy az egyik főszereplő, maga Dominic Purcell posztolt a folytatásról, Wentworth Millerről azonban még nincs hír.

via Looper