Itt a vég: új trailert kapott a Walking Dead utolsó évada

Ez az élőholtak elleni harc lesz a végső, a 2010 óta vánszorgó zombisorozat idén augusztusban véget ér.

Alig vagyunk túl az utolsó Barátok közt-epizódon, hamarosan ismét lezárul egy korszak a televíziózás történetében. Augusztus 22-én startol el ugyanis az AMC csatornán a 2010 óta futó, korábban kirobbanó sikernek számító, a zombikat újra divatba hozó, mostanra azonban már kissé megfáradt The Walking Dead tévésorozat tizenegyedik, egyben utolsó évada. A nagy fináléhoz most egy friss előzetes is kijött:

Az új trailer a korábbi évadokból is felvillant pár jelenetet afféle nosztalgikus összegzésképpen, többek közt a közönség kedvencének számító Rick Grimes seriff régi tettiből és szavaiból láthatunk egy kis összeállítást. Ebből persze többen máris azt a következtetést vonták le, hogy Andrew Lincoln (aki már évekkel ezelőtt úgy döntött, hogy a 9. évad után kiszáll a sorozatból, mert belefáradt a zombivadász szerepébe) valamilyen úton-módon mégiscsak visszatér a nagy fináléba. Bár könnyen lehet, hogy magát a színészt nem is látjuk majd viszont, legfeljebb jelek utalnak arra, hogy Rick valahol még mindig életben vagy – mint ahogy ezt sugalmazta a 10. évadban megtalált mobiltelefon is. (via Digital Spy)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu