Jacko lánya kiakadt az apjáról szóló áldokun, így le sem adja a tévé

Valahol érthető: Joseph Fiennes botrányosan bénán alakítja benne az elhunyt popkirályt.

Michael Jackson 18 éves lánya, iszonyúan megsértődött az apjáról szóló (ál)dokumentumfilmen, ezért azt inkább le sem vetíti a Sky tévécsatorna - írja a BBC.

Az Elizabeth, Michael and Marlon címen futó Jacko-portré az Urban Myths (Városi legendák) című sorozat egyik epizódja lett volna, és azt mutatta volna be fél órában, hogyan autózott le együtt New Yorkból Los Angelesbe a szeptember 11-i terrortámadás után Elizabeth Taylor és  Michael Jackson, Marlon Brandóval a hátsó ülésen.

Michael Jackson lánya, Paris Jackson azonban aggodalmát fejezte ki az epizódban bemutatottak miatt. Szerinte szégyenteljes, ahogyan a Sky csatorna az apját és a keresztanyját, Elizabeth Taylort ábrázolta, szerinte a két sztár nem ezt érdemelte azután, hogy évtizedeken át, vérrel és verejtékkel építették fel a karrierjüket, és maradandót alkottak.

Forrás: Sky Art

 

Paris Jackson a Twitterén azt ís leírta: hánynia kell a Sky műsorától.

Forrás: Paris Jackson / Twitter

 

A Sky Arts csatorna vezetősége végül közleményt adott ki arról, hogy nem fogják levetíteni. Az epizódot egyébként 20 ezer ember már előzetesen bojkottálta: petíciójukban többek között azon is kiakadtak, hogy Michael Jacksont nem egy fekete sztár, hanem Ralph Fiennes öccse, Joseph Fiennes alakította.