Jamie Dornan rákészült A szürke ötven árnyalatára

Az észak-ír színész elég messzire merészkedett, hogy többet is megtudjon a szexuális szubkultúrák világáról, amikor szerepére készült, de azért nem túl messzire. Ma este megnézhetjük a végeredményt a tévében!

Jamie Dornan az Elle magazin brit kiadásának adott interjújában egyebek között arra is kitért, hogy alaposan felkészült arra, hogy eljátszhassa Christian Grey az erotikus regény filmes adaptációjában, A szürke ötven árnyalatában.

Ennek a felkészülésnek volt szerves része, hogy ellátogatott több szexbarlangba is, ahol mindenféle szado-mazó játékok zajlanak. Az észak-ír színész csupán annyit mesélt el a magazin újságírójának, hogy „Elmentem az ilyen helyekre, ahol megkínáltak egy sörrel, aztán csináltak azt, amit az ilyen helyeken szokás csinálni. Láttam például egy dominát és a két rabszolgáját. Ahogy néztem őket, arra gondoltam, hogy ugyan már, nem azért fizetek, hogy részt vegyek ebben, hanem azért, hogy nézhessem, és tanulhassak belőle. Elég érdekes éjszaka volt. Aztán furcsa volt visszamenni a feleségemhez és az újszülött kisgyerekemhez. Elég hosszan zuhanyoztam, mielőtt bármelyikükhöz hozzáértem volna.”

A filmben Dornan mellett feltűnik Dakota Johnson, Luke Grimes, Eloise Mumford és Rita Ora is. Nagy-nagy meglepetésre egyébként őrületes számokat produkált a népszerű erotikus regény megszelídített és a kritikusok által egyhangúan leszólt moziváltozata itthon és világszerte is. Természetesen azóta már folytatások is készültek: A sötét ötven árnyalatát 2017-ben mutatták be a mozikban, és az idei Valentin-napra is időzítettek nézni valót: 2018 februárjában mutatják be A szabadság ötven árnyalatát.

Kövessen minket a Facebookon!

Budapest Bár a MÜPÁban
Budapest Bár a MÜPÁban

2018. október 22., 20:00, MÜPA

Jegyvásárlás