Kegyetlenül jó lett a Trónok harca 7. évadának előzetese

A mozifilmes látványvilág mellett olyan fordulatokat ígér az HBO, amit a lusta G.R.R. Martin még meg sem írt!

Július 16-án indul az HBO-n a Trónok harca hetedik évada, amit már mindenki nagyon vár, mivel olyan események fognak benne történni, amiket George R. R. Martin még meg sem írt az évek óta ígérgetett könyveiben. Új Martin-regény tehát nincs, van viszont új Trónok harca-trailer, mozifilmeket megszégyenítően látványos jelenetekkel és egy minden korábbinál nagyobb sárkánnyal:

Az új évadban a Vastrónra áhítozó Daenerys és a barátai (Tyrion, Varys, Szürke Féreg és Missandei) gyaníthatóan szövetséget kötnek majd a szegről-végről Targaryen-rokon Havas Jonnal (aki konkrétan Daenerys unokaöccse), a Stark-házzal, Óriásvész Tormunddal és a vadakkal, hogy együtt győzzék le a trónbitorló Cerseit, és egy nála is veszedelmesebb ellenfelet, az élőholt seregeknek parancsoló  Éjkirályt. Utóbbira utal az is, hogy a „Közeleg a tél! jelmondatot („Winter is coming) felváltotta az „Itt van a tél! („Winter is here), ami arra utal, hogy a Westeroson hagyományosan sokáig tartó zimankó ezúttal az ocsmányabbnál ocsmányabb szörnyetegeit is rászabadítja a Hét Királyságra.

Tavaly októberben már kiszivárgott a 7. évad állítólagos sztoriváza, kíváncsian várjuk, tényleg ez lesz a sztori, vagy az HBO kreatív boszorkánykonyhája tartogat még pár meglepetésfordulatot.