Kínos poénokkal fárasztotta versenyzőit Kasza Tibi, és még a fődíjjáték sem sikerült

Galla Miklósnak képzelte magát a showmester.

A TV2 népszerű vetélkedőjének keddi adásában Bebe volt a sztárvendég, de a műsorvezető, Kasza Tibi mindent megtett, hogy ellopja a show-t.

Az egyik emlékezetes epizód az volt, amikor Bebét arról faggatta, hogy miért akarna előreutazni 500 évet, majd elképzelte, hogy milyen lenne, ha ő még akkor is a Szerencsekereket vezetné. Sydney „néni” akkor szerinte már fájós háttal pörgetné ki a betűket, és a felső sort már csak hidraulikával érné el, nála pedig már kicsúszna valami a gatyából, de „inkább ez csússzon ki, mint egy mássalhangzó.” Bár a TV2 honlapjára azzal a felirattal került fel a magánszámról készült videó, hogy „mindenki nevetésben tört ki”, inkább csak udvarias taps kísérte Kasza hosszúra nyúlt magánszámát.

A következő körben Tibi a benne élő Galla Miklóst hívta elő, és béna szóviccekkel büntette a versenyzőket. Miután Szancsi kitalálta a villámfeladványt, a zsákban futást, és elárulta, hogy soha nem próbálta ki, Kasza elsütötte azt a „poént”, hogy ez a sport sok embernek bejött, például Jacques Chiracnak. Nem aratott ezzel nagy sikert, de ettől még a következő pörgetés után is folytatta a versenyzők és a nézők lefárasztását, és bedobta Jacques Cousteau és Jacques Villeneuve nevét is.

A végjátékban nem poénokkal kínozta a döntőig eljutó Szancsit, hanem úgy, hogy miután a versenyző elbukta a 19 millió forintot, megforgatta benne a kést azzal, hogy a feladvány szerinte igazából „nem volt könnyű, de nem volt lehetetlen”, és megkérdezte a nőt, milyen érzés üres kézzel (illetve egy aszalógéppel) távozni. Majd miközben közösen sajnálkoztak, megérkezett Sydney van Den Bosch a borítékkal, amiből kiderült, hogy a 19 millión felül Szancsi még nyerhetett volna 500 ezer forintot.