Még 5 sztár, aki fergetegesen utánozza a kollégáit

Kit Harington Trónok harca-szereplőknek öltözött, Tom Hiddleston De Niro-paródiáján De Niro is nevetett!

Két hete rendhagyó tévéajánlóban mutattuk be, milyen vicces Leonardo DiCaprio Jack Nicholsonként, múlt héten pedig Alec Baldwin Robert De Niro-paródiáján nevethettünk. A nagy sikerre való tekintettel ezen a héten is olyan hírességeket mutatunk be, akik fergetegesen utánoznak más hírességeket.

Hétfő: Terminator: Genisys

Emilia Clarke igazából csak a Trónok harca tévésorozatban kőarcú uralkodónő, a valóságban még 31 évesen is pont olyan, mint egy folyton csak hülyéskedő tinilány. Aki nem hiszi, nézze meg azt a Graham Norton Show-részletet, amiben a Terminatort, Arnold Schwarzeneggert utánozza!

A T6-ban John Connor (Jason Clarke), az ellenállás vezetője visszaküldi 1984-be Kyle Reese-t (Jai Courtney), hogy védje meg Sarah Connort (Emilia Clarke). Ám az események váratlan fordulata töredezett idővonalat hoz létre: Kyle Reese egy olyan 1984-ben találja magát, ahol egy megráncosodott élő szövetű T-800-as Terminator (Arnold Schwarzenegger) vigyáz gyerekkora óta Sarah Connorra.

Kedd: Megjött Apuci

Will Ferrell az egyik legnépszerűbb hollywoodi nagy nevettető – nem véletlenül! Nemcsak grimaszolni tud fergetegesen, meg idétlenül táncolni, mint a Diszkópatkányok-szkeccsekben, hanem parodizálni is. Például Harrison Fordot, aki azért valljuk be, közel sem olyan tehetséges színész, mint Ferrell (viszont nagyon jól áll neki a flegma akciósztár szerepe, és milliókat keresett vele).

A Megjött apuciban Ferrell egy galamblelkű rádióst alakít, aki nagyon szeretne felesége két gyerekének a legjobb nevelőapja lenni, de nem számít arra, hogy felbukkan a hiperlaza  vér szerinti apa (Mark Wahlberg), és így komoly versenyre kényszerül a gyerekek kegyeiért. 

Szerda: X-akták

Ryan Reynoldsról már a Deadpool-filmek előtt is lehetett tudni, hogy nagy mókamester, és sokkal több tehetség van benne, mint hogy a Buliszervízben ökörködjön. Például fergetegesen utánozza a hollywoodi filmek trailereinek örökös hangját, a 2008-ban elhunyt Don LaFontaine-t:

Az X-aktákat pedig nemcsak azért érdemes újranézni, mert a sok UFO-konteó ma is van olyan aktuális és szórakoztató, mint a '90-es évek, de amiatt is, mert szinte minden mai, negyven év körüli hollywoodi sztár játszott benne fiatalon! Ryan Reynolds például a 3. évadban tűnt fel egy szerencsétlen kisvárosi fiúként, akit két sátánista tinilány addig-addig manipulált, hogy végül felakasztotta magát. Jack Black a villámokat hajigáló, furcsa tinit alakító Giovanni Ribisi haverja volt ugyanebben az évadban, de benne volt a sorozatban Luke Wilson és Lucy Liu is!

Csütörtök: Trónok harca

Valószínűleg sokan még csak nem is sejtik, hogy Kit Harington egyáltalán nem az az örökké morgó savanyújóska, akit a Trónok harcában láthatunk évek óta, hanem egy vidám fickó, aki bármikor benne van egy kis ökörködésben! Tavaly például azzal tréfálta meg április 1-jén a feleségét, a szintén Trónok harca-sztár Rose Leslie-t, hogy elrejtette a hűtőben a saját levágott fejét! Aztán nemcsak hogy videóra vette, ahogy szegény asszonyka sikítófrászt kap, és majdnem összeesik a konyha közepén, de be is mutatta The Jonathan Ross Show-ban!

De Kit Harington egy másik showműsorral is nagyot ment az interneten 2017-ben! Jimmy Kimmel csapatával forgatott egy fergeteges Trónok harca-paródiát, amiben a saját kollégáit utánozta – a Daeneryst alakító Emilia Clarke és Hodor (Kristian Nairn) mellett többek között a saját feleségét, aki a sorozatban a vad íjászlányt, Ygritte-et játszotta.

Péntek: Hollow Crown - Koronák harca

A legjobb hollywoodi színészek mind britek, tartja a mondás. Tom Hiddleston erre az élő bizonyíték, akinek voltak ugyan a Marvel-blockbusterek előtt is jó filmjei, viszont az egész világ Lokiként szerette meg. Ő is nagyon viccesen utánozza a kollégáit, a Robert De Niro-paródiájával pedig egyszer még magát De Nirót is megnevettette!

A Koronák harca című 2012-es sorozat Shakespeare, II. Richárd című drámájának adaptációjával indult. A nagy uralkodók életét és cselekedeteit olyan sztárok mutatták be, mint Tom Hiddleston, Jeremy Irons, Benedict Cumberbatch, Michael Gambon, Geraldine Chaplin, Judi Dench, John Hurt és Patrick Stewart.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu