Nicole Kidman megalázva érezte magát a Hatalmas kis hazugságok forgatásán

A színésznő nyíltan beszélt a forgatásról és arról, mennyire megterhelő volt érzelmileg a szerep.

Kidman egy bántalmazó kapcsolatban élő családanyát alakított az HBO sorozatában, az erőszakos férjet Alexander Skarsgård játszotta, és a forgatás során jó pár nehéz jelenetben kellett helyt állniuk. Kidman a W Magazine-nak adott interjújában arról mesélt, hogy valós érzései gyakran azonosak voltak a karakterével, főleg, mikor a meztelen jeleneteket forgatták. A megalázottság érzése a szexjelenetek felvételeinél borzasztóan megviselte, és még a forgatás után is hatása alatt volt.

 

 

"Amikor hazamentem, megszégyenülve éreztem magam. Ezek ugyanazok az érzelmek, ugyanazok az érzések, mint amik Celeste-ben dúltak, szóval nagyon hasonlóak voltunk, de én ezt tényleg akartam érezni, mert ez nagyon fontos volt a szerep miatt. Kiszolgáltatottnak, sebezhetőnek és mélyen megalázottnak éreztem magam. Emlékszem, hogy feküdtem a fürdőszoba padlóján, amikor az utolsó jeleneteket vettük fel. Csak feküdtem, és azt gondoltam, hogy nem akarok felállni a két felvétel között.
Csak feküdtem összetörten, és sírtam, és emlékszem, egyszer Jean-Marc (Vallée, a rendező - a szerk.) odajött hozzám, és betakart egy törölközővel, mert csak egy félig szakadt fehérnemű volt rajtam, és csak ...” - itt nem bírta folytatni Kidman.

 

 

"Időnként bevillantak képek, amiken nők voltak, akik hasonlókon mentek keresztül, ekkor azt gondoltam, hogy »ez hiteles, ez az igazság, ezt meg kell tennem, és valahogy túl leszek rajta«. De, meg kell mondanom, gyönyörűen volt megírva, és Jean-Marc egy remek rendező, mert képes volt ezt szabályozni, elengedni és fokozni, majd a végén egybeilleszteni mindent.”

Kidman arról is beszélt, hogy mennyi levelet kapott azzal kapcsolatban, hogy most már értik, miért marad valaki egy bántalmazó kapcsolatban.


Liane Moriarty, a sorozat alapjául szolgáló regény írója már megállapodott a készítőkkel a következő évadról, ami lehet, hogy egy teljesen új történet lesz.

via Independent