Nincs elég celeb, szünetel a Sztárban Sztár a TV2-n

A 2024-es tavaszi műsorrendben nem szerepel a showműsor.

Lecseréli a TV2 a Sztárban Sztárt - írta meg a Blikk. Az újság értesülései szerint azért hozta meg ezt a döntést a csatorna, mert egyre nehezebb olyan sztárt találni, aki elég érdekes lenne a nézőknek is. Az informátor arról is beszélt, hogy a műsor mindig igyekszik színesíteni a felhozatalt, és olyan nagy neveket is szerepeltetni, mint például Stohl András. A TV2 celebjei véges mennyiségűek, és már alig találnak olyat, aki még nem szerepelt a show-ban.

Forrás: TV2 Sajtószoba

 

Ezért úgy döntött a csatorna, hogy inkább új vizekre evez, és elindítja új műsorait a 10. évadához érkező Sztárban Sztár helyett. Így nyilatkozott erről a csatorna a Blikknek:

 A TV2 2024-es tavaszi műsorrendjének nem része a Sztárban Sztár, de a nézők nem maradnak nagyszabású szórakoztató műsor nélkül, hiszen jön a világsikerű Next Topmodel Hungary. A tehetségkutató valóságshow-ban a legrátermettebb leendő topmodellt keressük, miközben a nézők betekintést nyerhetnek a divat titokzatos és embert próbáló világába”

Ha valaki aggódott volna, azt most meg kell nyugtatnunk: a Sztárban Sztár zsűrije nem fog munka nélkül maradni. A TV2 Sajtóosztály a következő információkkal szolgált a Blikknek:

A piacvezető TV2 Csoport számtalan nagy sikerű, saját gyártású show-műsorral rendelkezik, amik időről időre feltűnnek a képernyőn: a Sztárban Sztár is ezek közé tartozik, de említhetnénk a Nagy Duettet is. A Sztárban Sztár zsűritagjai nem maradtak feladat nélkül, mindegyikük feltűnik a TV2 képernyőjén: Lékai-Kiss Ramóna állandó műsorvezetőnk, a Password – A jelszó című vetélkedőt forgatja ezekben a hetekben, Papp Szabi és Kökény Attila a Mutasd a hangodban látható, Marics Peti műsorvezetőként debütál Pető Brúnóval a Zsákbamacskában, míg Tóth Andi ismét látható lesz a Hazatalálsz legújabb részeiben.”

(via Blikk)