Őrült jó trailert kapott a Prédikátor 2. évada

Jesse Custer tiszteletes és a barátai újabb 13 részen keresztül fegyelmezik a tahó redneckeket.

Június 25-én indul a Prédikátor 2. évada, amiben 13 vadonatúj részen át vandálkodik majd a természetfeletti erőknek parancsoló Jesse Custer tiszteletes (Dominic Cooper), a bérgyilkos barátnője (Ruth Negga) és a melléjük csapódó, alkoholista ír vámpír (Joseph Gilgun). Kijött egy robbanásokban és tahó viccekben tobzódó előzetes is hozzá, íme:

Aki esetleg még nem ismerné az AMC csatorna tavaly elindított sikersorozatát, aminek ráadásul nem kisebb név a showrunnere, mint Seth Rogen, az sürgősen pótolja be az első évadot, megéri! Nekem például ez a szereplő az aktuális kedvencem, a marcona cowboy az amerikai polgárháború egyik véres kezű mészárosa volt, és a Pokolra került, ahonnan csak úgy távozhat, ha elkapja a Jesse Custert. Az új évadban hőseink Texas helyett Louisiana vudu mágiával átitatott mocsárvidékén randalíroznak majd. 

A Prédikátor egyébként képregényben még ütősebb, mint a tévés változat. Eredetileg ugyanis Grath Ennis találta ki, hogy egy démonszállta, alkoholista reverendás a bérgyilkos exbarátnőjével és egy szakadt csöves kinézetű vámpírral végigautózza az USA déli államait, ahol minden porfészekben whiskyt vedelő farmerek, tahó redneckek és korrupt zsaruk tanyáznak, a trió viszont jól megleckézteti őket.