Összevesztek a Stranger Things sorozat tinisztárjai?

A fél internet azon pörög, Millie Bobby Brown miért külön, díváskodva vonult be a Golden Globe-gálára?

A Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown vajon miért nem a kis kollégáival vonult végig a Golden Globe-gála vörös szőnyegén? Hova tűnt Millie?!?

Ez a kínzó kérdés nemcsak a sorozatrajongókat foglalkoztatta vasárnap este és hétfő reggel: az NME.com például külön cikket is szentelt a témának. Egy évvel ezelőtt ugyanis a sorozat kiskorú sztárjai még látványosan együtt bandáztak, idén viszont a különleges képességű kislányt, Elevent alakító Millie Bobby Brown nem a biciklis okkult nyomozókat alakító Gaten Matarazzó, Caleb McLaughlin és Finn Wolfhard társaságában vonult végig a vörös szőnyegen – hanem külön, és közben úgy pózolt a fotósok hadának, mint valami hollywoodi díva!

Forrás: Frazer Harrison / Staff

 

A rajongók természetesen azonnal kiírták a Twitterre, hogy valami nincs rendben: talán máris sztárallűrjei vannak a színésznőnek, pedig még csak 14 lesz idén februárban?

Aggodalomra azonban semmi ok: az Aranyglóbusz-gála after partyján már teljes volt a béke és a szeretet a tinisztárok között! Maximum amiatt bánkódhattak, hogy a tavalyi év egyik legjobb sorozata egyetlen díjat sem nyert el a két jelölésből (legjobb sorozat és David Harbour, mint legjobb férfi mellékszereplő).

Fotó: Handout

A külön bevonulásra pedig az volt a hivatalos magyarázat Kelsey Deenihan sminkes részéről, hogy Millie Bobby Brown különleges hajfonatát nem volt egyszerű megcsinálni, ezért nem tudott egyszerre mutatkozni a gálán a sorozat többi sztárjával.