Páros lábbal szállt bele Keanu Reevesbe a Jóbarátok sztárja

Matthew Perry nem érti, miért van még életben a színészkollégája.

Az 53 éves Matthew Perry memoárját megírta, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, az újságok már a megjelenés előtt kimazsolázzák a legizgalmasabb / legbotrányosabb részeket. Megírtuk mi is, hogy a színész elárulta, miért változott Chandler külseje évadról évadra, de megtudhattuk azt is, hogy Perrynek egyszer öt percre megállt a szíve, és a halálból kellett visszahozni.

A legmegdöbbentőbb talán mégis az a rész, amelyben Perry minden előzmény nélkül beleszáll színésztársába, Keanu Reevesbe. A memoárban két alkalommal is megkérdőjelezi, hogy Reeves miért él még mindig, amikor olyan tehetséges színészek és eredeti gondolkodók, mint River Phoenix és Chris Farley tragikus halált haltak.

"Azoknak a zseniknek a listája, akik megelőzték korukat túl hosszú ahhoz, hogy itt részletezzem - elég, ha csak annyit mondok, hogy bármelyik hasonló lista élén River Phoenixnek kell állnia, akivel Az ifjú Don Juanban játszottam együtt" - írja Perry, majd így folytatja később: "River gyönyörű ember volt, kívül-belül - túl szép volt ehhez a világhoz, mint kiderült. Úgy tűnik, mindig az igazán tehetséges srácok buknak el.

Miért van az, hogy az olyan eredeti gondolkodók, mint River Phoenix és Heath Ledger meghalnak, de Keanu Reeves még mindig köztünk jár?

River jobb színész volt nálam, én viccesebb voltam. De a jeleneteinkben mindenképpen megálltam a helyem - nem kis teljesítmény, ha évtizedekkel később visszatekintek."

Keanu Reeves neve újra előkerül, amikor Perry Chris Farley komikus haláláról ír.

Lyukat ütöttem Jennifer Aniston öltözőjének falán, amikor megtudtam. Keanu Reeves köztünk jár...

Két héttel a halála után kellett promóznom a Hajszál híján hősöket, és miközben a drogok és az alkohol miatt meghalt Farley-ról beszéltem nyilvánosan, egész idő alatt be voltam tépve."

A Friends, Lovers and the Big Terrible Thing november 1-jén jelenik meg, és az idézetteken kívül kiderül még belőle többek közt, hogy Perry nagyjából 9 millió dollárt költött arra, hogy józan maradjon, vagy hogy 2018-ban majdnem meghalt opioidtúladagolásban.

via: Variety