Sorozat készülhet a Túlélők Viadalából

A Snowpiercer - Túlélők Viadala című filmből rendelt be pilotot a TNT

Sorozat készül Bong Joon Ho díjnyertes filmjéből, a Snowpiercerből. A TNT már be is rendelte a pilotot, amit a Tomorrow és a Turner Stúdió készít.  Az eredeti film arról szól, hogy 2031-ben, a Földön a klímaváltozás következtében egy újabb jégkorszak köszönt be, a felszínen az életnek semmi nyoma. Azok a szerencsés emberek, akik túlélték a katasztrófát, a Snowpiercer nevű, önellátásra berendezkedett vonaton utaznak 17 éve. A társadalmi egyenlőtlenségek természetesen itt is jelen vannak, ez pedig lázadáshoz vezet. 

A pilot producerei Josh Friedman (Avatar 4, Terminátor  - Sarah Connor Krónikái), valamint Marty Adeltein (Aquarius, Prison Break) és Becky Celements (Good Behavior, Last Man Standing) lesznek és az eredeti film alkotói, Bong Joon Ho, Park Chan-wook, Lee Tae-hun és Dooho Choi is beszállnak a sorozatba. 

A TNT programigazgatója, Sarah Aubrey szerint az utóbbi idők egyik legjobb ötlete volt a Snowpiercer, aminek a sztorijában bőven van annyi, hogy az a sorozat formában kiteljesedjen.