Stíluspárbaj Lakatos Márkkal, avagy zsűrizzen téged a Vajna Timi!

Március 13-án „Stíluspárbaj Lakatos Márkkal” címmel debütált a stylist megújult stílustanácsadó műsora a VIASAT3-on. A vetélkedőben minden héten öt divatrajongó játékos próbálja bebizonyítani, hogy az ő stílusa a legjobb.

Minden héten van valamilyen tematika, és minden versenyző más összeggel vághat neki a 2 órás vásárlásnak, aminek a végére össze kell szednie a kiírásnak megfelelő szettet, tetőtől talpig, cipőtől a ruhán át a bizsukig. Az öltözködős műsorok nagy kedvenceim, például remekül tudok borzongani a TLC What not to wear című műsorán, szóval gondoltam, ez nekem való hétköznap esti szórakozás lesz.

A Stíluspárbaj így külsőre elég fapados, visszhangzik a felkonf, furán mozog a kamera, a képek sem a legszebbek, kicsit sufnihangulatú az egész, de az első hét öt karaktere elég jó válogatás: van magas nő, duci lány, modellalkat, és van divatblogger is.

A feladat kicsit gügye, elvileg egy olyan partira kéne egy szettet összetúrni, ahol ott lesz Ryan Gosling is, akinél be kéne vágódni annak ellenére, hogy Eva Mendes ugye mégiscsak Eva Mendes, mi meg mégiscsak átlagemberek vagyunk. Az öt versenyző öt különböző összeget költhet a projektre, csak a szerencsén múlik, ki kap 200 ezret és ki 50-et. Az első műsorban egy operetténekesnő plázán keresztül rohanását követhettük végig, aki pont szerencsés volt és 200 ezernek verhetett a seggére – ahogy a többi versenyző mondta: nem a legjobb helyre került ez a pénz.

A cikk folytatását megtalálja a Díványon!